Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θέμα Stoplekto.gr: Ο Αντώνης Βαζλαματζής νέος προπονητής της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων

Published

on

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, στον προπονητή που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας την νέα αγωνιστική σεζόν κατέληξε η διοίκηση της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων και ο νέος της πρόεδρος Λευτέρης Παπαδάκης.

 

Γράφει ο Σωτήρης Νικητάκης

 

Οι διοικούντες τον σύλλογο, επέλεξαν έναν νέο άνθρωπο για την άκρη του πάγκου, αφού ήρθαν σε συμφωνία με τον Αντώνη Βαζλαματζή.

 

Ο 39χρονος τεχνικός, που παράλληλα είναι τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών της Αγίας Ελεούσας, ενώ έχει περάσει από το πόστο του βοηθού προπονητή σε Άγιαξ Ταύρου, ΠΑΟ Καματερού, παρουσιάζοντας αξιοπρόσεκτη πορεία με τις ομάδες του. Είναι επίσης κάτοχος του διπλώματος Uefa B. Σε επίπεδο αντρικού, την περασμένη χρονιά είχε αναλάβει τις τύχες της ΑΕ Ιλίου, με την ομάδα του, να μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια που έμεινε στον πάγκο της.

Ο Αντώνης Βαζλαματζής μίλησε στην ιστοσελίδα μας και ας δούμε τι μας είπε…

<<Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Διοίκηση της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων,για την επιλογή τους στο πρόσωπο μου.

Με τιμάει ιδιαίτερα και χαίρομαι πολύ που γίνομαι μέλος αυτής της ομάδας.

Εξ’αρχής υπάρχει μια ταύτιση απόψεων όχι μόνο για το ποδοσφαιρικό μας τμήμα,τις ανάγκες του και τους στόχους της ομάδας,αλλά γενικότερα για την φιλοσοφία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Η προσέγγιση τους και η πίστη τους σε μένα,μου δίνει μεγάλη δύναμη και αισιοδοξία,ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε τους στόχους της ομάδας είτε είναι άμεσοι,είτε μακροπρόθεσμοι.

Θα δώσω όλη μου την ενέργεια για να δικαιώσω την επιλογή τους>>.