Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Θέμα Stoplekto.gr: Ο Σταύρος Ηλιόπουλος νέος προπονητής στον Ορφέα Αιγάλεω

Published

on

Ο Σταύρος Ηλιόπουλος είναι ο νέος προπονητής του Ορφέα Αιγάλεω, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας.

Ο έμπειρος και καταξιωμένος τεχνικός συναντήθηκε με την διοίκηση της ομάδας, οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και συμφώνησαν να πορευτούν μαζί στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για εξαιρετική επιλογή, αφού ο Σταύρος Ηλιόπουλος διαθέτει ποιότητα, εμπειρία και πλούσιες παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, τόσο σαν ποδοσφαιριστήςε όσο και σαν προπονητής. Εχει δουλέψει σε Θρασύβουλο, Άγιο Δημήτριο, Καλλιθέα, Ιωνικό, Ατρόμητο Πειραιά και Θύελλα Ραφήνας, Αχαρναϊκό και Ολυμπιακό Λιοσίων, δείχνοντας παντού σημαντικό έργο.

Ο Σταύρος Ηλιόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα μας και ας δούμε τι μας είπε…

Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο που με προσέγγισαν οι άνθρωποι του Ορφέα , αλλά και από την αγάπη τους για την ομάδα και τα σχέδια που έχουν για αυτήν. Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό, και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να πάει καλά. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, παρά μόνο δουλειά…Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο.

Στην κεντρική φωτό διακρίνονται από αριστερά ο Α΄αντιπρόεδρος Νίκος Καραγιάννης, ο πρόεδρος Θανάσης Τιτόνης, ο κόουτς Σταύρος Ηλιόπουλος, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Χρήστος Τιτόνης και ο Γ΄αντιπρόεδρος Νίκος Παπανικόλας.