Connect with us

5ος Όμιλος

Θέμελης: “Ήδη σκεφτόμαστε το ματς με τον Πανθηραϊκό”

Published

on

Κεφάλαιο Σουπερ Καπ έκλεισε για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και ήδη το μυαλό όλων στην Χανιώτικη ομάδα βρίσκεται στην αναμέτρηση της Κυριακής όπου για την β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, οι “κόκκινοι” φιλοξενούνται στη Σαντορίνη από τον Πανθηραϊκό.

Ο Αστέριος Θέμελης που κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο σαν προπονητής έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, με τον ίδιο να αναφέρεται στο ματς με τον Πανακρωτηριακό όπου η ομάδα του κατέκτησε το Σουπερ Καπ Χανίων λέγοντας “Έχω δώσει συγχαρητήρια στα παιδιά αλλά και μέσα της σελίδας θέλω να το κάνω, διότι αυτό που έκαναν για εμένα ήταν μεγάλος άθλος. Το να μείνεις σε ένα παιχνίδια 120′, τα 100 με δέκα παίκτες ειδικά αυτή την περίοδο και σε ένα γήπεδο μεγάλο, και να καταφέρεις να κατακτάς το Κύπελλο, καταλαβαίνει και ο πιο απλός φίλαθλος την προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά. Τακτικά λειτουργήσαμε άριστα σε ό,τι είπαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα αφού είχε γεγονότα που δεν θέλω να σχολιάσω. Είχαν φοβερή πίστη και πάθος. Έδειξαν σε πολλά μέρη του αγώνα ότι είμαστε ομάδα και αυτό με ικανοποιεί πολύ και νομίζω ότι φέραμε το ματς στα μέτρα μας και δίκαια κατακτήσαμε το τρόπαιο. Από εκεί και πέρα, το Σουπερ Καπ μας μένει σαν μια όμορφη ανάμνηση, όμως εάν θέλουμε να κάνουμε πράγματα τη φετινή χρονιά, πρέπει από σήμερα κιόλας το μυαλό μας να είναι στο ματς με τον Πανθηραϊκό. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος διαθέτει μια οργανωμένη ομάδα με υψηλούς στόχους και ήδη από σήμερα έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε. Τα παιδιά μεχρι την Κυριακή θα έχουν πάρει τις απαραίτητες ανάσες και θα διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις την πρόκριση”.

Για το ματς με τον Πανθηραϊκό τόνισε

“Γνωρίζω ότι είναι μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει σε έναν δύσκολο όμιλο .Γνωρίζω προσωπικά τους παίκτες και τον προπονητή. Παίξαμε ένα ημίχρονο στο Μαρκομιχελάκειο Τουρνουά, με τον Πανθηραϊκό να έχει ποιότητα και εμπειρία. Κάτι ανάλογο είμαστε και εμείς. Το γεγονός ότι παίζει στην έδρα του δίνει ένα προβάδισμα στον αντίπαλο όμως δεν φοβόμαστε τα εκτός έδρας ματς. Θεωρώ ότι το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες και όποιος έχει μεγαλύτερη συνέπεια θα κερδίσει”.