Connect with us

slideshow

Θέμελης: Δώσαμε ψυχή και σώμα

Published

on

Πήγε στον Πανναξιακό κουβαλώντας στην πλάτη του τεράστια εμπειρία και πολλές εικόνες από όλες τις κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον έμπειρο γκολκίπερ Αστέριο Θέμελη, ο οποίος μπαίνοντας από νωρίς στα «σπλάχνα» και στην νοοτροπία του Πανναξιακού, ήταν ένας εκ των βασικών παραγόντων για την φετινή επιτυχημένη χρονιά των Νησιωτών.

 

Ο τίτλος του Κυπέλλου, που πρόσθεσε στην Συλλογή του σίγουρα είναι σημαντικός, αλλά όπως λένε στη Νάξο σημαντικότερη ήτανε η παρουσία του στην ομάδα, όπου με την αγωνιστικότητα του και την τεράστια εμπειρία, που διαθέτει διαχειρίστηκε άψογα τις δύσκολες στιγμές της ομάδας, δίνοντας το παρόν και στις καλές στιγμές, αποτελώντας βαρόμετρο με την παρουσία του τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου, όσο και στα αποδυτήρια του Πανναξιακού, με αποτέλεσμα το γνωστό ντεμπαράζ του δευτέρου γύρου και την σωτηρία.

 

Ο έμπειρος πορτιέρο αυτή τη στιγμή είναι σε συζητήσεις με την διοίκηση των Ναξιωτών στην οποία έχει δώσει και την προτεραιότητα, παρά τις προτάσεις, που έχει δεχτεί.

 

Δείτε τη δήλωσε ο Αστέριος Θέμελης αμέσως μετά την λήξη του τελευταίου αγώνα της ομάδας με αντίπαλο την αγία Παρασκευή:

 

«Ήταν μια δύσκολη χρόνια για εμάς από την αρχή ξέραμε ότι ο όγδοος όμιλος ήταν ο όποιο δύσκολος όμιλος της Δ΄ εθνικής ευτυχώς από την προηγούμενη αγωνιστική καταφέραμε τον στόχο που είχε βάλει η διοίκηση και εμείς οι παίχτες μεταξύ μας αλλά και ο κόσμος μας. Ήταν μια μεγάλη επιτυχία για το νησί γιατί ο Πανναξιακός αγωνίζεται πάλι στην Δ΄ εθνική κατηγορία του περιφερικού πρωταθλήματος επίσης καταφέραμε και πήραμε και το κύπελλο των Κυκλάδων ήταν και αυτό μια επιτυχία και κατά την γνώμη μου και ο κόσμος πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από την φετινή πορεία της ομάδας».

 

S.C: Ωστόσο Αστέριε η ομάδα δεν είχε καλό ξεκίνημα άργησε να συνέρθει στο φετινό πρωτάθλημα.

 

«Νομίζω πως είμαστε από της πολλές ομάδες που ξεκίνησαν με πολλά αρνητικά στοιχειά, μια ομάδα με πολλά καινούρια πρόσωπα χωρίς φιλικά, έτσι λοιπόν περάσαμε μια δύσκολη σεζόν αλλά όλα καλά τέλος κάλο.. ξεκουραζόμαστε και συζητάμε για την νέα σεζόν».

 

S.C: Μεγάλος συντελεστής της επιτυχίας ο κόσμος;

 

«Ναι!!!!! ο κόσμος πραγματικά ήταν ο δωδέκατος παίχτης, εντός και εκτός έδρας, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, σε αυτούς στην Αθήνα που ερχόταν κάθε Κυριακή και μας στήριζαν σε κάθε δύσκολη έδρα, νομίζω ότι ο κόσμος πρέπει να βάλει αυτήν την επιτυχία ως παρακαταθήκη και να συνεχίσει και την νέα σεζόν βάζοντας ένα λιθαράκι και κάτι παραπάνω .

 

S.C: Τι σήμαινε ο ερχομός του Γιώργου Βλαστού για την ομάδα.

 

«Έδωσε ψυχολογία σε πολλά παιδιά που δεν είχαν βγάλει ακόμα τον πραγματικό τους εαυτό, νομίζω ότι έβαλε και αυτός το λιθαράκι του αλλά και όλοι οι παίχτες που δώσαμε σώμα και ψυχή για να φτάσουμε ως εδώ, αξίζουν πολλά-πολλά συγχαρητήρια σε παίχτες διοίκηση, πρόεδρο και σε όσους ήταν κοντά στην ομάδα μας εντός και εκτός Νάξου, θα έλεγα ότι είναι μια μέρα χαράς για την Νάξο έπειτα από την παραμονή μας στην κατηγορία».

 

S.C: Ήταν ένας καθοριστικός παράγοντας το καλό κλίμα, που επικρατούσε όλη τη χρονιά στα αποδυτήρια;

 

«Στις δύσκολες και άσχημες στίμες του πρωταθλήματος ο ένας μας στήριζε τον άλλο και αυτό έβγαινε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όμως κατά την γνώμη μου είναι το κλειδί της επιτυχίας για κάθε ομάδα. Οι καλές σχέσης μεταξύ όλων μέσα στην ομάδα παίζει μεγάλο ρόλο για μια καλή πορεία».

 

S.C: Όσο αναφορά εσένα τι γίνετε θα το ήθελες να μείνεις στην ομάδα;

 

«’Έχω δηλώσει την επιθυμία μου ότι θέλω να μείνω. ο Πανναξιακός έχει τον πρώτο λόγο, από εκεί και περά είναι θέμα του συμβούλιου να κάτσουμε να συζητήσουμε αυτές τις μέρες και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Η ομάδα και η διοίκηση της μου επιτρέπουν να δουλέψω σωστά και πιστεύω ότι τελικά όλα θα πάνε καλά και θα είμαι και πάλι στο νησί».

 

S.C: Είναι βασικό να μείνει αυτός ο κορμός στην ομάδα;

 

«Για έμενα ναι, πρέπει να μείνει αυτός ο κορμός, αλλά σας το λέω ακόμα μια φορά ότι είναι θέμα συμβούλιου τι θα κάνει, όπως και οι παίχτες αυτό που έπρεπε να το κάνουν το έκαναν, από εκεί και περά νομίζω αναλαμβάνει έργο η διοίκηση».

Επιμέλεια Μιχάλης Γρατσίας (sportcyclades.gr)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply