Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Θανάσης Ζαμπούρας: Ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά και από την εμφάνιση

Published

on

Θετικό ήταν το πρόσημο γα τον ΠΑΣ Γαλάτσι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, στο οποίο ήρθε ισόπαλος εκτός έδρας με τον Φωστήρα Ηλιούπολης χωρίς τέρματα.

Ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Ζαμπούρας μίλησε στην ιστοσελίδα μας και ας δούμε τι μας είπε…

<< Η ομάδα μας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας ένα πολύ δύσκολο ματς με μια πολύ δυνατή ομάδα και σε μια πολύ δύσκολη έδρα όπως είναι ο Φωστήρας Ηλιούπολης όπου οι βλέψεις του για φέτος είναι πολύ υψηλές.

Ήταν ένα ματς που κυριάρχησε το στοιχείο της δύναμης. Είχε ρυθμό και ένταση πάντα σε αγωνιστικά πλαίσια σε όλη την διάρκεια του ματς. Όσο αφορά την εικόνα του ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ θα πω ότι είχαμε πολύ θετική απόδοση καθώς δεν υπήρχε υστερησας παίκτης σε απόδοση. Ημασταν σε όλη την διάρκεια του ματς σταθεροί και συμπαγείς στο αμυντικό κομμάτι και αρκετά επικίνδυνοι στο επιθετικό κομμάτι. Το αποτέλεσμα το θεωρώ δίκαιο αν και ο αντίπαλος αστόχησε σε πέναλτι 20 λεπτά πριν το τέλος του ματς καθώς ο Θεοφανίδης αντέδρασε εξαιρετικά. Θεωρούμε πολύ θετικό τον βαθμό αυτόν αναλογιζόμενοι πάντα την αξία του αντιπάλου καθώς ο Φωστήρας Ηλιούπολης είναι μια πολύ δυνατή ομάδα.

Σαφώς και είμαστε ικανοποιημένοι με τον βαθμό..αλλά πολύ περισσότερο με την απόδοση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να αφήσουμε αυτό το ματς πίσω μας και να το εξαργυρώσουμε θετικά στην ψυχολογία μας. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκίνησε και έχει πολύ και δύσκολο πρόγραμμα. Εμείς οφείλουμε να δίνουμε το καλύτερο μας εαυτό σε κάθε ματς χωρίς τυμπανοκρουσίες παρά μόνο ταπεινότητα και σεβασμό πρώτα από όλα στους ίδιους μας τους εαυτούς.. στην ίδια την ομάδα …Αλλά και πολύ περισσότερο στην κάθε αντίπαλη ομάδα που θα αντιμετωπίζουμε στο γήπεδο. >>