Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Θανάσης Ζαμπούρας: Κρατάμε τους τρεις βαθμούς…

Published

on

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο ΠΑΣ Γαλάτσι, επικρατώντας εκτός έδρας επί του Εθνικού Αστέρα.

Πλέον το ενδιαφέρον όλων στον σύλλογο στρέφεται στο ερχόμενο ντέρμπι με τον Ιπποκράτη.

Ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Ζαμπούρας μίλησε στην ιστοσελίδα μας και ας δούμε τι μας είπε…

<< Πήραμε την πρώτη μας νίκη φέτος την αγωνιστική που πέρασε στο εκτός έδρας ματς με τον Εθνικό Αστέρα. Δύσκολη νίκη αφού και ο αντίπαλος στάθηκε αρκετά καλά αλλά και εμείς δεν είμασταν όσο θα έπρεπε καλοί.. Κρατάμε τους τρεις πόντους και προχωράμε στο επόμενο πολύ δύσκολο ματς με τον Ιπποκράτη. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που θεωρείται από τις δυνατές του ομίλου με υψηλούς στόχους για φέτος αλλα και εμείς θεωρώ ότι έχουμε αρκετά καλή ομάδα όποτε πιστεύω να γίνει ένα πολύ καλό ματς.

Κάθε νίκη και κάθε ήττα θα παίξουν τον ρόλο τους στο φετινό πρωτάθλημα. που θα είναι αμφίρροπο μέχρι το τέλος.. Εμείς έχουμε σαν βασικό μας στόχο την τετράδα της βαθμολογίας και αν καταφέρουμε να είμαστε εκεί καθ’όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος θα είμαστε χαρούμενοι. Δεν θα είμαι καθόλου εύκολο αφού υπάρχουν 5 με 6 ομάδες πολύ δυνατές. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και έπειτα προχωρούμε..

Βασικό είναι να υπάρχει υγεία σε όλους μας και ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές καθώς το τελευταίο διάστημα έγιναν κάποια ατυχή γεγονότα.. Τέλος θα ήθελα να εκφράσω την συμπαράσταση μου στον Μάνο Τσουτσουδάκη για τον πολύ βαρύ τραυματισμό του και να του ευχηθώ ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή σε αυτό που αγαπάει..>>