Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Θανάσης Ζαμπούρας: Στόχος το καλύτερο δυνατό ποδόσφαιρο…

Published

on

Στον Θανάση Ζαμπούρα εμπιστεύτηκαν το τιμόνι της ομάδας τους οι άνθρωποι του Ιπποκράτη, όπως πρώτοι γράψαμε στην ιστοσελίδα μας.

Ο έμπειρος και ικανότατος τεχνικός, μετά την απόλυτα επιτυχημένη παρουσία του σε Αθηναΐδα, ΠΑΣ Γαλάτσι, Νέα Ιωνία και Αρη Καλαμακίου, καλείται να <<ξεκολλήσει>> τον Ιπποκράτη, και να τον οδηγήσει σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στη βαθμολογία.

Ο Θανάσης Ζαμπούρας μίλησε στην ιστοσελίδα μας, και ας δούμε τι μας είπε…

<< Αισθάνομαι ικανοποιημένος από την προσέγγιση της ομάδας προς το πρόσωπό μου καθώς και από το πώς σκέπτονται για τις τύχες της ομάδας οι άνθρωποι του Ιπποκράτη. Ταπεινοί και προσγειωμένοι και ξέρουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν την φετινή χρονιά.

Το ρόστερ της ομάδας θεωρώ ότι είναι πολύ καλό καθώς μέσα σε αυτό υπάρχουν και παίκτες που έχουν παραστάσεις από πιο μεγάλες κατηγορίες. Η ομάδα ξεκίνησε με μια πάρα πολύ μεγάλη νίκη εκτός έδρας με έναν πολύ δύσκολο και έμπειρο αντίπαλο, τον Αστέρα Ζωγράφου, και στην συνέχεια είχε κάποια άτυχα αποτελέσματα  χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν άξιζε την νίκη.

Ο προκάτοχός μου προπονητής και φίλος μου Βασίλης Βόγλης δούλεψε την ομάδα 3,5 χρόνια με πολύ μεράκι και αγάπη και είναι σίγουρο ότι δεν θα χρειαστούν ιδιαίτερες αλλαγές καθώς εμπιστεύομαι την δουλειά του και του εύχομαι ότι καλύτερο στην συνέχεια..

Ο όμιλος είναι δύσκολος με ιστορικές ομάδες ιστορικές όπως η Δόξα Βύρωνος, η Αθηναΐδα, ο Αστέρας Ζωγράφου, ο Αττικός, και πολλές άλλες δυνατές ομάδες.. Στόχος της ομάδας είναι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην βαθμολογία και όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο.. Δουλειά λοιπόν και προπάντων υγεία σε όλη την ποδοσφαιρική Αθήνα και όχι μόνο.>>