Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Θανάσης Ζαμπούρας: Το ΕΓΩ να γίνει ΕΜΕΙΣ….

Published

on

Σκασμένος ήταν ο προπονητής του ΠΑΣ Γαλάτσι Θανάσης Ζαμπούρας μετά την εντός έδρας ήττα από την Αμιλλα Περιστερίου.

Ας δούμε τι είπε μιλώντας στην ιστοσελίδα μας…

Στο ίδιο έργο θεατές και πάλι.. Αλλη μια φορά που αδικούμε τους εαυτούς μας χωρίς αυτό να μειώσει την αξία της νίκης της Άμιλλας..

Έχουμε αυτή την στιγμή 16 πόντους έχοντας 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες.. Στα τελευταία 3 ματς έχουμε κάνει τα αδύνατα δυνατά έτσι ώστε να χάσουμε βαθμούς που αν τους είχαμε θα είμασταν πολύ ψηλά στην βαθμολογία και θα κοιτάζαμε πολύ πιο άνετα το υπόλοιπο πρωτάθλημα. Όταν σου δίνεται η ευκαιρία να αναρριχηθείς πολύ ψηλά στην βαθμολογία έχοντας ένα ματς στην έδρα σου με τον ουραγό της βαθμολογίας και χάνεις 2-4.. Όταν καταφέρνεις και προηγείσαι 0-2 μέχρι το 84 εκτός έδρας με μια πολύ δυσκολοκατάβλητη ομάδα και ισοφαρίζεσαι 2-2.. Όταν παίζεις σήμερα με μια από τις πρωτοπόρες ομάδες του ομίλου και χωρίς να έχεις απειληθεί στο πρώτο ημίχρονο και δίνουμε στην κυριολεξία μόνοι μας την μπάλα στους αντιπάλους και μπαίνουν μπροστά στο σκορ 4 λεπτά πριν το ημίχρονο..και στο δεύτερο ημίχρονο αντί να αντιδράσουμε κάνουμε τα ίδια λάθη..τότε αυτό σημαίνει ότι είσαι ανισόρροπη ομάδα..

Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με σπριντ και όχι με καλό ρυθμό.. Ότι χτίσαμε στην αρχή τα γκρεμίσαμε τον τελευταίο μήνα.. Είχα πει και το ξαναλέω ότι αυτοσκοπός δεν είναι η άνοδος όμως αν βρεθεί μπροστά μας δεν θα μας βρει αδιάφορους.. Μας δόθηκε η ευκαιρία να βρεθούμε δεύτεροι αρκετές φορές.. Αλλά όλες τις ευκαιρίες τις κάψαμε στην κυριολεξία.. Το να κάνεις πρωταθλητισμό η ακόμη ακόμη να μπορείς να διεκδικήσεις κάτι από αυτόν θέλει πρώτα από όλα να έχεις σοβαρότητα και ισορροπία σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Δεν το έχουμε δυστυχώς.. τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Δεν είμαι ικανοποιημένος καθόλου. Έχω πολλά παράπονα από τους παίκτες μου για το πώς διαχειρίζονται τα ματς. Πολλά λάθη που στοίχισαν πολλούς βαθμούς. Δεν γίνεται έτσι.. θέλει περισσότερη προσπάθεια από όλους..ακόμη και από τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο.. Ούτε αυτοί δεν έχουν εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν. Το ποδόσφαιρο είναι δύσκολο παιχνίδι..και πολύ περισσότερο θέλει εξυπνάδα και πολύ προσπάθεια.. Μέχρι στιγμής δεν είχαμε τίποτα από όλα αυτά όταν τα χρειαστήκαμε..

Οι παίκτες και οι προπονητές πάνε και έρχονται..αλλαζουν διαρκώς..Αυτο που μένει πάντα είναι η ομάδα.. Για αυτήν πρέπει να αγωνιζόμαστε και όχι για την προσωπική μας διάκριση.. Συγχαρητήρια στην Άμιλλα Περιστερίου για την νίκη τους. Εμείς απλά θα συνεχίζουμε να προσπαθούμε έτσι ώστε το ΕΓΩ να γίνει ΕΜΕΙΣ.. Συνεχίζουμε..