Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Θανάσης Ζαμπούρας: Το ποδόσφαιρο τιμωρεί όταν δεν σέβεσαι…

Published

on

Σκασμένος ήταν ο τεχνικός του ΠΑΣ Γαλάτσι Θανάσης Ζαμπούρας μετά την εντός έδρας της ομάδας του από την ΑΕ Περειστερίου.

Ο ικανότατος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα μας και ας δούμε τι μας είπε…

Στο ματς που πέρασε γνωρίσαμε την ήττα μέσα στην έδρα μας από την ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ. Η βαθμολογική μας διαφορά δεν φάνηκε μέσα από τις γραμμές καθώς το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα από αυτές και όχι στο τι διαβάζεις. Η μια ομάδα έπαιξε με το μαχαίρι στα δόντια κάνοντας κατάθεση ψυχής και δίνοντας τα πάντα μέσα στο γήπεδο με στόχο να πάρει βαθμό η βαθμούς.. Εμείς παρουσιάσαμε ακριβώς το αντίθετο καθώς οι παίκτες μου στάθηκαν μόνο στο τι λέει η βαθμολογία και όχι στο να σεβαστούν το κίνητρο μιας ομάδας που παίζει για την σωτηρία της.

Χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για την συνέχεια του πρωταθλήματος όσο αφορά στόχους και πλάνο της ομάδας οφείλω να πω ότι το παν σε μια ομάδα στο αγωνιστικό μέρος για να υπάρχει μια ισορροπημένη αγωνιστική παρουσια θα πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα και διάρκεια σε κάθε ματς ανεξάρτητα της βαθμολογικής θέσης του αντιπάλου. Δεν είχε τίποτα να ζηλέψει η αντίπαλη ομάδα από εμάς..αντιθέτως εμείς ζηλέψαμε την αγωνιστική τους προσπάθεια.. το πάθος και την ψυχή που έβγαλαν στο γήπεδο και οφείλω να δώσω συγχαρητήρια για την νίκη της ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Το ποδόσφαιρο αυτά έχει και σίγουρα τιμωρεί όταν δεν σέβεσαι και κρίνεις με τα μάτια.. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίζουμε την προσπάθεια έτσι ωστε να διορθώσουμε τα λάθη μας.