Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Θανάσης Ζαμπούρας: Υγεία, το υπέρτατο αγαθό….

Published

on

Τον απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του ΠΑΣ Γαλάτσι καθώς και τις εκτιμήσεις του για την συνέχεια, έκανε ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Ζαμπούρας μιλώντας στην ιστοσελίδα μας.

Ας δούμε τι μας είπε…

Τίποτα πλέον δεν είναι ίδιο στην ζωή μας και στην καθημερινότητα μας πόσο μάλλον στο ποδόσφαιρο..
Η προτεραιότητα όλων μας είναι η υγεία και έπειτα όλα τα υπόλοιπα..
Η πανδημία έχει επηρεάσει αρνητικά τα πάντα γύρω μας κάι μαζί και το ποδόσφαιρο..
Πιστεύω καμία ομάδα δεν λειτουργεί με 100% το μυαλό της στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι Αφού ανά πάσα στιγμή καραδοκεί στο να υπάρξει κρούσμα η κρούσματα..
Έχω τις επιφυλάξεις μου στο αν θα υπάρξει ομαλή συνέχεια των πρωταθλημάτων η ακόμη ακόμη αν θα υπάρξει συνέχεια γενικώς..
Εύχομαι όλα να κυλήσουν ομαλά και να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα.
Οσο αφορά την ομάδα μας έχω να πω πως υπάρχει μια σχετική απογοήτευση μέχρι στιγμής τόσο όσο για την βαθμολογική μας θέση αλλά πολύ περισσότερο για την πολύ κακή αγωνιστική μας συμπεριφορά σε κάποια κομβικά ματς στα οποία αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και πιο σοβαροί θα ήμασταν σε πολύ καλύτερη θέση στην βαθμολογία.
Ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος με ομάδες πολύ δυνατές για την κατηγορία και η συνέχεια θα είναι πολύ αμφίρροπη..
Θεωρώ πως ο Ατρόμητος Μεταμορφωσης έχει αποδείξει μέχρι στιγμής ότι έχει τον πρώτο λόγο για την πρώτη θέση και πιστεύω ότι κρατάει την τύχη στα χέρια του..
Οι υπόλοιπες 4..5 ομαδες θα έχουν γερή κόντρα μέχρι το τέλος αφού η διαφορά μεταξύ τους είναι στους 3 και στους 4 πόντους..οπότε πιστεύω θα υπάρχει δυνατή συνέχεια..
Εμείς από την πλευρά μας ξεκινήσαμε με στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο προκύψει..
Μέχρι στιγμής ας πούμε ότι διεκδικούμε τον στόχο μας αφού είμαστε κοντά στις πρωτοπόρες ομάδες.. Ξεκινήσαμε τον δεύτερο γύρο θετικα με μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε μια υποψήφια ομάδα για άνοδο..
Ελπίζουμε να έχουμε μια ανάλογη συνέχεια..
Εύχομαι σε όλες τις ομάδες..στους προπονητές.. στους παράγοντες..στους φιλαθλους..και πάνω απ όλα στους ποδοσφαιριστές μόνο Υγεία..
Όλα τα υπόλοιπα αργά ή γρήγορα έρχονται..
Καλή Χρονιά ..