Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θανάσης Σταύρου: “Μπορεί να διεκδικήσει η Ηλιούπολη πρωτάθλημα και Κύπελλο”

Published

on

Στις 18 Ιανουαρίου η Ηλιούπολη ανακοίνωνε την απόκτηση του Θανάση Σταύρου.

Έκτοτε ο ποδοσφαιριστής είχε εξαιρετική παρουσία πετυχαίνοντας στις 11 εμφανίσεις που είχε με τη φανέλα του Ηλιου δυο γκολ.

Ο ίδιος αποτέλεσε τον ηγέτη στη μεσαία γραμμή της ομάδας και φέτος φιλοδοξεί μαζί με τον Τάσο Ρουσάκη να αποτελέσουν ένα… αξιόμαχο δίδυμο που θα καταπίνουν πολλά χιλιόμετρα και θα προσφέρουν λύσεις και στο δημιουργικό κομμάτι.

Η ιστοσελίδας μας επικοινώνησε με τον Θανάση Σταύρου ο οποίος μίλησε για τη νέα χρονιά και τους στόχους που έχει θέσει με τον Ήλιο.

Αναλυτικά, το σχολιο του

«Θεωρώ ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει καλύτερα πράγματα απ’ ότι πέτυχε πέρυσι. Σίγουρα θα είμαστε ανταγωνιστικοί και φέτος, αφού δουλεύουμε σωστά και υπάρχει όρεξη απ’ όλους όσους βρίσκονται στην ομάδα. Η διοίκηση είναι δίπλα μας, μας παρέχει τα πάντα και αφού υπάρχει υγεία και οργάνωση δεν πρέπει να έχουμε κανένα άγχος. Ο κόσμος θα πρέπει να σταθεί αρωγός και να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο».

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, ο Σταύρου είπε: «ναι πιστεύω ότι θα μπορεί να κάνει κάτι καλό φέτος και να διεκδικήσει κύπελλο και πρωτάθλημα»