Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Θανάσης Ψύλλιας: Ιδανικό το περιβάλλον στην Αλσούπολη…

Published

on

Οπως ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες και έγραψε πρώτο το Plekto.gr, και τη νέα περίοδο θα προχωρήσουν μαζί ο Θανάσης Ψύλλιας και η Αλσούπολη.

Ο έμπειρος τεχνικός θα βρίσκεται για τέταρτη σεζόν στον πάγκο της ομάδας, αλλά το εντυπωσιακό είναι πως δεν έχει κάνει ακόμη ολόκληρη σεζόν! Την πρώτη σεζόν ήρθε στην ομάδα μετά την έναρξη, ενώ οι άλλες δύο δεν ολοκληρώθηκαν!

Ο Θανάσης Ψύλλιας μίλησε στο Plekto.gr και ας δούμε τι μας είπε……

<< Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα συνεχίσω στην Αλσούπολη. Δεν ήταν καθόλου δύσκολο για μένα να απαντήσω θετικά στην πρόταση του προέδρου, αφού πραγματικά στον σύλλογο υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να δουλέψει ένας προπονητής όπως θέλει.

Η διοίκηση είναι πάντα δίπλα στην ομάδα με όλες τις δυνάμεις της, οι ρόλοι όλων είναι ξεκαθαρισμένοι και διακριτοί με τον καθένα να ασχολείται μόνο με το αντικείμενο του, και γενικά ο σύλλογος λειτουργεί ακριβώς όπως πρέπει και το περιβάλλον επίσης είναι ιδανικό. Ενα ακόμη πολύ σημαντικό στοιχείο είναι πως όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες, και για αυτό υπάρχει αυτό το πραγματικά τέλειο κλίμα.

Για στόχους είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε, αφού δεν ξέρουμε σε τι πλαίσιο θα κινηθούμε τη νέα σεζόν. Το σίγουρο είναι πως βάση μας θα είναι και πάλι τα νέα παιδιά, αφού πολύ σωστά ο σύλλογος επενδύει στις Ακαδημίες του…>>