Connect with us

stoplekto

Θα παίξει και μπάλα στη Μικρασιατική ο Δ. Κοσμάς

Published

on

Αν ο ερχομός του Δημήτρη Κοσμά στις αρχές του καλοκαιριού στη Μικρασιατική για να δουλέψει στις υποδομές της θεωρούταν μεγάλη πολυτέλεια, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να έπαιζε και με την αντρική ομάδα. Γεγονός τελικά που θα συμβεί, καθώς ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός συμφώνησε να βοηθήσει και αγωνιστικά το σωματείο, κάτι που κάνει την κίνηση αυτή αυτόματα μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της σεζόν στη Δυτική Αττική και αδιαμφισβήτητα η πιο μεγάλη της  νεοσύστατης Μικρασιατικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

“Ενας ποδοσφαιριστής που η καριέρα του ζαλίζει ήρθε στην ομάδα μας να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή. Ο Δημήτρης είναι μεσοεπιθετικός και έχει αγωνιστεί επαγγελματικά σε Β και Γ ΕΘΝΙΚΗ με ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ , ΑΤΡΟΜΗΤΟ, ΑΘΗΝΑΪΚΟ, ΕΘΝΙΚΟ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ, έχει πετύχει συνεχόμενες ανόδους με την ομάδα του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ.
Έχει υπάρξει αρχηγός της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ.
Η Διοίκηση τον καλωσορίζει στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ και του εύχεται να είναι υγιής και η εμπειρία του να αποτελέσει ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ για τα νέα παιδιά της ομάδας!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ”.