Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θεοδοσιάδης: Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είναι η ομάδα της καρδιάς μου

Published

on

Πριν από μερικά χρόνια πήρε τη δύσκολη απόφαση να ασχοληθεί με τον αθλητισμό, έχοντας ως στόχο να συνεισφέρει στην προσπάθεια που έκανε η περιοχή του Χαϊδαρίου.

Έχοντας αγάπη για το ποδόσφαιρο, ο ίδιος αποφάσισε να εισχωρήσει στα διοικητικά δρώμενα του Θρίαμβου Χαϊδαρίου πριν 5 χρόνια και να βοηθήσει τους μπλε, να προβιβαστούν στην Α’ ΕΠΣΑ δημιουργώντας ένα μοντέλο-ομάδας που λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα.

Ο Μιχάλης Θεοδοσιάδης όχι απλά κατάφερε να συνδέσει το όνομα του γύρω από την ιστορία του συλλόγου που εκπροσωπεί, αλλά, να δημιουργήσει ένα προφίλ γύρω από το σωματείο, που θα… ζήλευσαν πολλοί.

Οραματιστής, τελειομανής, επιτυχημένος στη δουλειά του και λάτρης του ερασιτεχνικού αθλητισμού, ο Μιχάλης Θεοδοσιάδης στοχεύει στην σταδιακή βελτίωση της ομάδας και στην αναβάθμιση της.

Αυτό αποτυπώνεται από τη συνέντευξη που παραχώρησε όπου μίλησε για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, την Α’ ΕΠΣΑ και τους στόχους που έχει ο ίδιος.

-Τι ήταν εκείνο που σας έδωσε ώθησε ώστε να ασχοληθείται με τον αθλητισμό;

Ήμουν αθλητής και προπονητής ποδοσφαίρου και αυτό μου έδωσε το έρεισμα να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο.

Πως προέκυψε το ενδιαφέρον για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου;

Το Θρίαμβο Χαϊδαρίου τον βοηθούσα με χρηματικά ποσά από τις προηγούμενες διοικήσεις για μια δεκαετία χωρίς να φαίνομαι. Αλλά δεν είχα ανάμειξη στα διοικητικά. Όσπου μια ημέρα, με φώναξαν και μου ζήτησαν να αναλάβω το Θρίαμβο που είναι η ομάδα της καρδιάς μου.

-Από το 2013 που αναλάβατε έως σήμερα τι έχει αλλάξει στο σύλλογο;

Τα πάντα. Αναλαμβάνοντας κλήθηκα να αλλάξω τον τρόπο λειτουργίας όσον αφορά το οργανωτικό κομμάτι και έθεσα υψηλούς στόχους εξ αρχής στην ομάδα. Το 2015 κατακτήσαμε το τίτλο στην Β’ ΕΠΣΑ και τις επόμενες σεζόν είχαμε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α’ κατηγορία τερματίζοντας στην πρώτη πεντάδα.

Βλέπουμε ότι ο σύλλογος στηρίζεται ως επι το πλείστον σε γηγενείς ποδοσφαιριστές.

Πως το καταφέρατε αυτό;

Ήταν και είναι στόχος σε οποιαδήποτε κατηγορία και εάν συμμετέχουμε, να χρησιμοποιούμε γηγενείς ποδοσφαιριστές. Αυτό το καταφέραμε με προγραμματισμό και σοβαρή δουλειά στις ακαδημίες.

-Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας τη νέα χρονια;

Οι στόχοι είναι υψηλοί. Με την άφιξη του κ. Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, αυτομάτως, όλοι κατάλαβαν ότι θέσαμε υψηλά τον πήχη. Κρατήσαμε το περσινό ρόστερ, και κάναμε συγκεκριμένες προσθήκες από ανώτερες κατηγορίες.

-Πιστεύετε ότι μπορείτε να κάνετε πρωταθλητισμό;

Το πιστεύω. Εφόσον δουλέψουμε όπως θέλουμε θα το καταφέρουμε.

-Αντιμετωπίζετε γηπεδικό πρόβλημα;

Από την ενημέρωση που έχουμε από το Δήμο Χαϊδαρίου, γνωρίζουμε ότι θα ανακατασκευαστούν σταδιακά και τα δυο Γήπεδα και περιμένουμε ενημέρωση από τη δημοτική αρχή.

Σε τι στάδιο βρίσκονται οι ακαδημίες;

Βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο όμως φέτος θα γίνουν πολύ μεγάλες αλλαγές προς το καλύτερο.

Με το ΑΟ Χαϊδαρίου, τι σχέσεις έχετε σαν ομάδα;

Υπάρχουν πολύ καλές σχέσεις. Οι διοικήσεις μιλούν απευθείας και είναι η πιο παλιά ομάδα της πόλης και τη σεβόμαστε.

Πως προέκυψε το ενδιαφέρον για τον Μαργαρίτη Χατζηαλέξη;

Θέτοντας από την αρχή υψηλούς στόχους έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα σε δυο τρεις πολύ μεγάλους προπονητές. Έκρινα τον κ. Χατζηαλέξη ως το πλέον κατάλληλο πρόσωπο για να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση.

Πως κρίνετε το επίπεδο της Α’ ΕΠΣΑ;

Σε γενικές γραμμές υπάρχει καλό επίπεδο. Υπάρχουν αξιόλογα σύνολα και κάθε χρόνου γίνονται βήματα προόδου. Χωρίς αμφιβολία είναι το πιο δυνατό πρωτάθλημα της χώρας.

-Τι στόχους έχει η ομάδα βόλεϊ;

Έγινε ο προγραμματισμός από νωρίς. Έγιναν οι μεταγραφές που έπρεπε και οι στόχοι στο άθλημα αυτό είναι υψηλοί ενώ γίνεται αρκετά καλή δουλειά στις ακαδημίες.