Connect with us

stoplekto

Θετικά δείγματα ο Απόλλων Ποντίων

Published

on

Σε ακόμα μια φιλική αναμέτρηση ο Απόλλων Ποντίων έδειξε πολύ καλά στοιχεία, επικρατώντας στην Γκορυτσά με το επιβλητικό 5-0 επί του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών.
Σε άλλο ένα παιχνίδι η ομάδα άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις αφού σε βασικά πράγματα που αφορούν την ανάπτυξη την δημιουργία τελικών φάσεων αλλά και στα τελειώματα είχε μεγάλη συνέπεια κατά διαστήματα υπήρχαν καλές συνεργασίες που απέφεραν και τα γκολ υπήρχαν όμως και οι στιγμές όπου η ομάδα ήταν παρορμητική με αποτέλεσμα να γίνουν κάποια λάθη.
Χαρακτηριστικά, ο προπονητής του Απόλλωνα Μάκης Παπαδόπουλος μας δήλωσε: “Κρατάμε την εικόνα αυτή και επιθυμία είναι να δουλέψουμε επάνω στην διαχείριση του κάθε αγώνα ώστε να έχουμε πιο ισορροπημένη απόδοση βέβαια τα σημάδια κόπωσης είναι εμφανή από την προετοιμασία και λογικό είναι κάποιες φορές να μην έχουμε καθαρό μυαλό κάτι που πιστεύω ότι θα διορθωθεί στην πορεία.
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσήλωση που δείχνουν οι παίκτες στο αγωνιστικό πλάνο και στην διάθεση να βελτιώσουμε την εικόνα αυτή ώστε να παρουσιάσουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο όταν πρέπει”.
Η σύνθεση της ομάδας όπου αγωνίστηκε και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα καθώς στο τέλος πήραν συμμετοχή όλοι οι παίκτες είναι.
Σαββίδης Σωπιαδης Δανιηλιδης Νίκας Μυστριδης Σιδηρόπουλος Παρασιδης Γεωργιάδης Μεϊμαρίδης Αδελφοπουλος Η. Ασλανίδης.
Έπαιξαν ακόμα οι Αδελφοπουλος Δ. Σιδηρόπουλος Χ. Μανασιδης Πουρουζιδης Παπαδόπουλος Γιάννης Τσιτλακιδης Ανανιάδης Νταγιαντας .
Δεν χρησιμοποιειθηκαν για προληπτικούς λόγους οι Σοφιανιδης Παπαδόπουλος Γιώργος Ευσταθιάδης Κ. Τσεπερης Χιονιδης.
Επόμενο φιλικό την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου στον Άγιο Στέφανου.