Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Θετικά δείγματα ο Ηρακλής Νίκαιας

Published

on

Από τη διοίκηση του Ηρακλή Νίκαιας λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου:

“Θετικά τα συμπεράσματα για τον προπονητή του Ηρακλή Νίκαιας Διονύση Κατραμάδο κατά το πρώτο φιλικό παιχνίδι που έλαβε χώρα στο γήπεδο του Ηρακλή , Π.Νικολαίδης στη Νίκαια.
Ένα φιλικό όπου διεξάχθηκε σε άριστο κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων, πραγματική διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, όπου οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την δυνατότητα να αξιολογήσουν την αγωνιστική κατάσταση ολόκληρου του ρόστερ και να αποκτήσουν ξεκάθαρη εικόνα για την έκβαση της προετοιμασίας. Ο προπονητής του Ηρακλή Δ.Κατραμάδος είχε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει 25 ποδοσφαιριστές κατά την διάρκεια του παιχνιδιού , ασκώντας πίεση στον Χαλκηδονικό από το 1ο λεπτό εως και την λήξη του αγώνα και καταφέρνοντας 15 λεπτά πρίν τη λήξη να ανοίξει το σκορ με τον νεαρό νεοαποκτηθέντα Φωτιάδη.
Σημειωτέον πως η ομάδα του Χαλκηδονικού αντιστάθηκε σθεναρά καθόλη την διάρκεια και προσπάθησε να αποδράσει με τη νίκη από το Π.Νικολαίδης, πράγμα που δεν κατέστη δυνατό, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο οι «νεαροί» του Ηρακλή πάλεψαν αποφασιστικά και κατάφεραν να κάμψουν την άριστα συγκροτημένη άμυνα του Χαλκηδονικού με τον Φωτιάδη.
Στην ανάπαυλα του αγώνα ο πρόεδρος του Ηρακλή Νίκαιας , Κος Παντελής Πασόπουλος προέβη σε βράβευση προς τον πρόεδρο του Χαλκηδονικού και έγκριτο δημοσιογράφο Κο Γιάννη Δάρα, απονέμοντας του τιμητική πλακέτα για την πολύχρονη προσφορά του στο άθλημα του ποδοσφαίρου.
Επόμενο φιλικό για την ομάδα του Ηρακλή στο γήπεδο του Χαιδαρίου απέναντι στην ομάδα του Θριάμβου Χαιδαρίου.
Καλή συνέχεια για όλες τις ομάδες με υγεία και ομαλότητα”.