Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θετικό τεστ για Αγία Παρασκευή και Καισαριανή

Published

on

Ωραίο παιχνίδι έγινε ανάμεσα σε Αγία Παρασκευή και Γ.Σ. Καισαριανής. Η Santa επικράτησε 2-1 στην έδρα της ανατρέποντας, μάλιστα, το σκορ κόντρα σε έναν βελτιωμένο Γ.Σ. Οι ‘κιτρινόμαυροι’ προηγήθηκαν στο 25′ με κεφαλιά του Κολοκυθά, όμως λίγο πριν το ημίχρονο ο Μπάλλας σκόραρε σε ακόμα ένα φιλικό με ωραίο σουτ. Το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου αλλά όχι και το τελικό, αφού στο 60′ περίπου ο Μπάλλας κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κάππος.

Ο Λευτέρης Αλεξάκης έμεινε για άλλο ένα παιχνίδι ικανοποιημένος. Μέχρι στιγμής οι παίκτες του έχουν αφήσει πολλές υποσχέσεις και ελπιδοφόρα μηνύματα για μια χρονιά στην οποία η Αγία Παρασκευή θα πρωταγωνιστήσει. Στον αγώνα με την Καισαριανή είδε το σύνολο του να στέκεται πολύ καλά στο τακτικό κομμάτι, ενώ τον δικαίωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε, κυρίως, εκείνους με τα λιγότερα λεπτά έως τώρα. Σήμερα, Κυριακή 6/9, οι ‘μελανόλευκοι’ θα δώσουν νέο φιλικό στην Πετρούπολη κόντρα στον τοπικό Άρη και την Δευτέρα θα υπάρξει ρεπό αποφόρτισης.

Από την άλλη πλευρά, ο Αργύρης Παπακώστας μόνο καλά λόγια είχε να πει για τα παιδιά του. Ο νεαρός τεχνικός είδε μια ικανοποιητική εμφάνιση κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Κούραση υπάρχει εξαιτίας των διπλών προπονήσεων, όμως ο κύριος Παπακώστας αρχίζει να περνάει την φιλοσοφία του. Πλέον, θέλει να ετοιμάσει όσο το δυνατό καλύτερα την ομάδα του, αφού ακολουθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο πρώτος επίσημος αγώνας για το Κύπελλο ΕΠΣΑ. Τέλος, σήμερα Κυριακή 6/9 θα δοθεί νέο φιλικό στο βοηθητικό γήπεδο της Καισαριανής με αντίπαλο τον Βύρωνα στις 17:30.

Αγ.Παρασκευή (Λευτέρης Αλεξάκης): Βασιλάκης, Καφετζάκης, Τριανταφύλλου, Αναγνωστόπουλος, Βελέντζας, Κάππος, Μυλωνάς, Μπάλλας, Κράσι, Καφετζής, Γεωργίου. Στο Β’ μέρος αγωνίστηκαν, ακόμα, οι: Γιαννόπουλος, Χιώτης, Σταματέας, Αναστασόπουλος, Γκόφας, Κεγιαδάκης, Χατζηπέτρος.

Καισαριανή (Αργύρης Παπακώστας): Καψάλης, Ντούνης, Ορφανός, Ζαχαράκης, Ντάτσης, Βενέτης, Αρναρέλλης, Κολοκυθάς, Χελιώτης, Κραψίτης, Γεωργαντζέλης. Στο Β’ μέρος αγωνίστηκαν, ακόμα, οι: Μωραΐτης, Μαθιουδάκης, Θεοφιλόπουλος, Μαυρίδης Κ., Αγγελόπουλος, Σανιάνος, Κοκοσούλης, Ντουλάι, Μπεκατώρος.