Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θετικό το πρώτο δείγμα του Χαϊδαρίου

Published

on

Νίκη 2-1 για το Χαϊδάρι στο ‘Τάκης Χαραλαμπίδης’ κόντρα στον Μανδραϊκό για το πρώτο φιλικό των ‘κυανέρυθρων’. Ο Μανώλης Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε τους 20 ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του και έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων. Πλέον, περιμένει τις επιστροφές των παικτών, οι οποίοι είναι τραυματίες ή λείπουν σε άδεια, ώστε να δουλέψει καλύτερα τα πλάνα του. Στον σημερινό αγώνα (20/8), είδε, αρχικά, τον Χρυσαφίδη να ανοίγει τον λογαριασμό στο 5′ αλλά λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους ο αρχηγός των φιλοξενούμενων, Σερέπας, ισοφάρισε με δυνατή κεφαλιά. Τελικά, στο δεύτερο μισό και 50′ ο Καλαμπαλίκης πέτυχε το πρώτο του γκολ (ανεπίσημο) με την φανέλα του ΑΟΧ για την φετινή περίοδο σφραγίζοντας το τελικό 2-1 εκμεταλλευόμενος τα λάθη της αντίπαλης άμυνας. Τέλος, όλο το παιχνίδι έπαιξε ο τερματοφύλακας Τικταπανίδης, ο οποίος αναμένεται να αποκτηθεί σύντομα και γίνει κάτοικος Χαϊδαρίου.

Χαϊδάρι (Μανώλης Παπαδόπουλος): Τικταπανίδης, Μπαϊράς, Αρβανίτης, Κασάπης, Δημητρακόπουλος, Μουρεζίνης Θ., Γυπάκης, Κοτσολάκος, Σαλαπάτας, Καρώνας, Χρυσαφίδης.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Πολίτης, Πολιτίδης, Νούλας, Πανταζόπουλος, Χριστούλης, Ρούσα, Ροκάκης, Λέκκας, Τάσης (Υπό Δοκιμή), Καλαμπαλίκης.

Μανδραϊκός (Βαγγέλης Σκλιάς): Ντούσης, Κουμτζίδης,Τζωρτζάτος, Παπαδόπουλος, Ρέτσος, Χειμωνίδης, Κλογκέρι, Ζαχαράτος, Σερέπας, Καταρτζής, Μανασίδης Ι.
//

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Μανασίδης ΙΙ, Πλαβούκος, Κάτσος Χ, Βέρρας, Ευσταθιάδης, Γκογκολάκης.