Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Θησέας- ΑΟΑΔ 1-1

Published

on

Γράφει ο Θάνος Λογοθέτης

 

Μετά από ένα πολύ γρήγορο, αλλά και δυνατό παιχνίδι με πολλά φάουλ και διακοπές, ΘΗΣΕΑΣ και Α.Ο.Α.Δ. αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Στο πρώτο ημίχρονο οι “γηπεδούχοι” ήταν καλύτεροι. Έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Ψωΐνο στο 10′ και στο 26′ και ευτύχησαν τελικά να προηγηθούν 1-0 στο 34′ από γκολ του Μουστάκη με όμορφο πλασέ από το ύψος της περιοχής! Στο Β’ ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Α.Δ. ανέβασαν στροφές και έγιναν πιο απειλητικοί. Στο 48′ σημείωσαν γκολ με τον Κουασόν που δεν μέτρησε ως οφσάιντ, και στο 55′ ισοφάρισαν τελικά σε 1-1 με τον Στεργιάδη σε μια υποδειγματική αντεπίθεση! Στο επόμενο λεπτό ο Ψωΐνος έχασε τρομακτική ευκαιρία να βάλει και πάλι μπροστά στο σκορ τον ΘΗΣΕΑ, ενώ στο 59′ και στο 60′ ήταν σειρά των παικτών του Α.Ο.Α.Δ. να χάσουν εκπληκτικές ευκαιρίες με τον Τραμουντάνα και τον Στεργιάδη… Στο 77′ και πάλι ο Ψωΐνος έφτασε κοντά στο γκολ για τους γηπεδούχους αλλά νικήθηκε σε τετ α τετ από τον τερματοφύλακα Παπαμιχαήλ, και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων χάθηκε η τελευταία μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα όταν κεφαλιά του Τραμουντάνα για τους φιλοξενούμενους έφυγε σύριζα άουτ από τα δοκάρια του πορτιέρο Γιαννακουδάκη! Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να φεύγουν από το γήπεδο με μια γλυκόπικρη γεύση, αφού κάλλιστα θα μπορούσαν και οι δύο να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών… Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Δημήτρης Μπεσίρης με βοηθούς τον Νίκο Ιωαννίδη και την Βικτωρία Σηπάκη, ενώ παρατηρητής του αγώνα ήταν ο κύριος Γιώργος Μαλούχος…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΘΗΣΕΑΣ (Σπύρος Χάλαρης): Γιαννακουδάκης, Λιανόπουλος, Γιαννούσας, Χαιρέτας Δ., Χατζηκωστής, Βασίλαρης, Αναγνώστου, Κουτσονικόλας, Καφετζής (72′ Μαρκουλής), Μουστάκης (46′ Γκούμας), Ψωΐνος.

Α.Ο.Α.Δ.(Παναγιώτης Παπαδόπουλος): Παπαμιχαήλ, Σταυρόπουλος, Γκιουλάκης (70′ Μπίλιουρας), Κατσίρης (80′ Παπαγιάννης), Αθανασίου, Κορμπάκης (30′ Ζαχαρίας), Κοντός, Νικολάου, Στεργιάδης (80′ Θωμόπουλος), Τραμουντάνας, Ζουρούδης (46′ Κουασόν)