Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Θησέας- ΑΟ Πειραιάς 3-1

Published

on

Γράφει ο Θάνος Λογοθέτης

 

Φανταστικό παιχνίδι έγινε σήμερα στο γήπεδο της Χαραυγής, στο “ντεμπούτο” των προπονητών του σημερινού αγώνα (Σπύρος Χάλαρης για τον ΘΗΣΕΑ και Κώστας Κισαπίδης για τον ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑ) στον πάγκο των ομάδων τους! Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν τελικά σε μια σημαντική νίκη με σκορ 3-1… Το παιχνίδι είχε δύο διαφορετικές εικόνες. Στο Α’ ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερος ο ΘΗΣΕΑΣ, ενώ στο Β’ ημίχρονο υπήρχε στο γήπεδο μέχρι το 90′ μόνο ο ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ! Αλλά πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 5′ ο Χαιρέτας Χ. έπιασε σουτ μέσα από την περιοχή που απέκρουσε ο εξαιρετικός γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Λάτσινος! Στο 7′ επαναλήφθηκε ακριβώς το ίδιο σκηνικό με κεφαλιά του Ψωΐνου, και στο 12′ ο ίδιος παίκτης άνοιξε τελικά το σκορ με πλασέ γράφοντας το 1-0… Στο 19′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με κεφαλιά του Μανιά που απέκρουσε ο επίσης πολύ καλός σήμερα γκολκίπερ Γιαννακουδάκης, αλλά στο 22′ ο Καφετζής με εύστοχο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0 για τους γηπεδούχους! Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχαμε ακόμα δύο καλές ευκαιρίες για τον ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑ με τους Ζέρο στο 33′ και Μανιά στο 36′ ενώ κλασική ευκαιρία έχασε στο 43′ ο Γιακουμής να “καθαρίσει” το παιχνίδι για τον ΘΗΣΕΑ… Το Β’ ημίχρονο ήταν, όπως είπαμε, εντελώς διαφορετικό. Πολύ νωρίς στο 51′ ο ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ μείωσε σε 2-1 με σουτ του Μανιά μετά από έμμεσο φάουλ μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων! Ο ίδιος παίκτης (που αποδείχτηκε τελικά μοιραίος για την ομάδα του) έχασε εξαιρετικές ευκαιρίες για την ισοφάριση στο 53′ και στο 64′. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, στο 69′ έχασαν με (ανόητη) δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Γκούμα και έμειναν με παίκτη λιγότερο, ενώ (πάλι) ο Μανιάς έχασε τρομακτική ευκαιρία στο 75′ να ισοφαρίσει! Τελικά, ο ίδιος παίκτης κατάφερε να… αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη στο 85′ για διαμαρτυρία και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους. Οι παίκτες του ΘΗΣΕΑ βγήκαν και πάλι μπροστά στα τελευταία λεπτά του αγώνα, άγγιξαν το γκολ στο 94′ με διαδοχικές ευκαιρίες του Καφετζή και του Κούτση, και τελικά στο 95′ ο Ψωΐνος πέτυχε το τελικό 3-1! Τον αγώνα διαιτήτευσε ο εξαιρετικός και ακριβοδίκαιος (παρά τις διαμαρτυρίες κάποιων) Δημήτρης Βουτσάς, με βοηθούς τον Δημήτρη Μπεσίρη και τον Άγγελο Καρανικολάου, ενώ παρατηρητής του αγώνα ήταν ο κύριος Δημήτρης Γεωργίου…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΘΗΣΕΑΣ (Σπύρος Χάλαρης): Γιαννακουδάκης, Αναγνώστου, Μάγκος, Χατζηκωστής (23′ Κούτσης), Χαιρέτας Δ., Γκούμας, Γιακουμής (60′ Καραμπίνης), Μαρκουλής, Καφετζής, Ψωΐνος, Χαιρέτας Χ.

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ (Κώστας Κισαπίδης): Λάτσινος, Ριζόπουλος, Λαμπρόπουλος Μ., Αρβανίτης, Λαμπρόπουλος Κ., Καραμπότσης, Σαρτζετάκης (87′ Μαυρόπουλος), Τσιτσιλιάγκος, Δρογγίτης, Μανιάς, Ζέρο (58′ Μαντζαβίνος)