Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Θησέας :« Η αυτοκριτική είναι κανόνας»

«Δεν μας χαρίστηκε κανένας»

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε  η διοίκηση του Γ.Ο.Π. Θησέας την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Βασίλης Προβατάς και ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Χαιρέτας .

Μεταξύ άλλων αναφέρονται και τα παρακάτω:

«Διαβάζοντας τις καταγγελίες της Χαλκηδόνας , η οποία υποβιβάστηκε να αναφέρεται για διαπλεκόμενους , συμμαχίες , συνεργασίες και παρασκηνιακές κινήσεις που εμπλέκεται ακόμα και η ΕΠΣΠ εκτός από τις ομάδες, η διοίκηση του Θησέα θα  ήθελε να καταστήσει σαφές πως ουδέποτε ασχολήθηκε  με την προοπτική «δεσίματος» ενός αγώνα πριν την έναρξη του ή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης .Στις 5 τελευταίες αγωνιστικές και ενώ υπήρχαν τρεις ομάδες αδιάφορες βαθμολογικά, πήρε με μεγάλη προσπάθεια μόνο τρεις βαθμούς συμπεριλαμβανομένου και του βαθμού της ισοπαλίας με την Χαλκηδόνα .

Δεν μας χαρίστηκε καμία ομάδα ακόμα και στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΑΟΚ Φαλήρου , όπου ο Θησέας ενώ «βολευόταν » με την ισοπαλία , πάλεψε για τη νίκη .

Επειδή το 2008 είχαμε βρεθεί στην ίδια κατάσταση με την Χαλκηδόνα διαισθάνομαι την πικρία και την απογοήτευση τους. Δεν πρέπει όμως σε καμία περίπτωση γι’ αυτόν τον υποβιβασμό να ψάχνουμε και να φανταζόμαστε τάχα πως όλες οι εμπλεκόμενες ομάδες με την ΕΠΣΠ δημιούργησαν παρασκηνιακούς μηχανισμούς με στόχο την Χαλκηδόνα.

Όταν η ομάδα υποβιβάζεται έστω και μέσω μιας συγκεκριμένης ισοβαθμίας, καλό είναι πρώτα να εξετάσουμε για το πώς έφτασε σε αυτό το σημείο και εδώ η στατιστική είναι καθαρά εις βάρος της Χαλκηδόνας με βάση τα αποτελέσματα και την πορεία της ομάδας .

Η αυτοκριτική είναι κανόνας σε αυτές τις περιπτώσεις , έτσι λειτούργησε και ο ΘΗΣΕΑΣ το 2008 , όπου δεν ψάξαμε καθόλου  για ευθύνες άλλων ομάδων θυμίζοντας πως στον τελευταίο αγώνα με τον Αμπελακιακό ενώ σωζόμασταν με ισοπαλία παίζοντας με έναν αδιάφορο αντίπαλο , χάσαμε χωρίς να παρακαλέσουμε κανέναν αποδεχόμενοι τον υποβιβασμό μας »

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply