Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Θησέας- Πανιώνιος Κερατσινίου 1-0

Published

on

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για το Θησέα, που λύγισε με 1-0 τον ανταγωνιστικό Πανιώνιο Κερατσινίου.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση σημειώθηκε στο 87′. Στο 86′ ο γκολκίπρερ Παναγιωτόπουλος ανέτρεψε σαν  τελευταίος παίκτης τον επιθετικό του Θησέα, με τον διαιτητή Καρανικολάου να δίνει φάουλ και αποβολή, καθώς ο παίκτης ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Κάτω από τα δοκάρια του Πανιωνίου κάθισε ο μέσος Καραμπάσης, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν κάνει ήδη τρεις αλλαγές σε τρεις διαφορετικές στιγμές στην επανάληψη και δεν είχαν δικαίωμα για άλλη. Από την εκτέλεση του φάουλ προήλθε και το γκολ, μετά το αριστοτεχνικό χτύπημα του Γκούμα.

Στο 57′ τραυματίστηκε σοβαρά από τον  Πανιώνιο ο Δεσπότης(εξάρθρωση ώμου) και μετέβη με ασθενοφόρο στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

ΘΗΣΕΑΣ: Γιαννακουδάκης, Αναγνώστου, Γιαννουσάς(46′ λ.τρ. Μάγκος), Κουτσονικόλας, Κουκουβίνος, Γκούμας, Κοζανίτης(70′ Μουστάκης), Τασούλης, Μητσάκος(46′ Αλευρειάδης), Βλαχουτσάκος(92′ Γκίνης), Παρεμουζιάν Χ..

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παναγιωτόπουλος, Μάνδυλας, Ξύγκος Κ., Καρβούνης, Λοξός, Δεσπότης(53′ λ.τρ. Καραμπάσης), Καρδάσης(68′ Γρίβας), Γεωργιόπουλος, Ξύγκος Μ., Χασάπης, Χάσκος(83′ Πανελίδης).