Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Θησέας- Πειραϊκός 2-3

Published

on

Τρίτη συνεχόμενη ανατροπή για τον Πειραϊκό, που πραγματικά αρνείται να χάσει. Η ομάδα του Γιώργου Λιανού βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο μέχρι το 64′ με 2-0 από τον Θησέα, αλλά με “χρυσή” αλλαγή τον Καρατσομπανάκη, ο Πειραϊκός έκανε μια απίθανη ανατροπή επικρατώντας με 3-2 και πανηγυρίζοντας την τρίτη του συνεχόμενη νίκη.

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι δύο γκολ με τους Παρεμουζιάν Δ.(11′) και Παρεμουζιάν Χ.(58′).

Όμως ο Πειραϊκός δεν πτοήθηκε και γύρισε ένα ματς που πραγματικά φαινόταν χαμένο. Αρχικά μείωσε με τον Ζωγράφο στο 65′, για να “μιλήσει” μετά ο Καρατσομπανάκης που με την είσοδό του στο ματς άλλαξε τη ροή του αγώνα και πέτυχε τα γκολ που έγειραν το σκορ υπέρ του Πειραϊκού στο 76′ και στο 86′. Μάλιστα στο 90′ πέτυχε και άλλο τέρμα, το οποίο όμως ακύρωσε ο διαιτητής Λαθύρης για επιθετικό φάουλ.

ΘΗΣΕΑΣ: Γιαννακουδάκης, Αναγνώστου, Γιαννούσας, Χαιρέτας Δ.(72′ Χαιρέτας Χ.), Κουκουβίνος, Αλευριάδης, Κοζανίτης(67′ Μητσάκης), Μάγκος(80′ Κουτσινικόλας), Παρεμουζιάν Χ.(80′ Κούτσης), Γκούμας, Παρεμουζιάν Δ..

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ: Μάκο, Καλλίνικος(67′  Βατίστας Α.Π.), Βιτσαράς, Μανώλης, Φραγκάκης(67′ Πατριώτης), Αλαϊμπέι(67′ Κατσαβέλης), Βατίστας Αν., Ξυμιαλής, Ζωγράφος, Ηλιόπουλος(34′ Καρατσομπανάκης), Ψαρράς(82′ Βαρβαρέσος).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ