Connect with us

stoplekto

Θησεας- Φαληρικός 1-1(κ.δ. και παρ.) και 6-7 πέναλτι

Published

on

Μετά από μια δραματική διαδικασία στα πέναλτι, ο Φαληρικός επικράτησε από τα έντεκα βήματα του Θησέα με 7-6(1-1 κ.δ. και παρ.) και βάση της κλήρωσης προκρίνεται απευθείας για την Τρίτη φάση του Κυπέλλου Πειραιά.

Στο πρώτο 90λεπτο το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος, με τον Φαληρικό να προηγείται χάρη σε γκολ του Σώζου 81’ και τον Θησέα να ισοφαρίζει στο 93’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σιμάκου, που κέρδισε σε ανατροπή του ο Μπαρδή.

Στην ημίωρη παράταση δεν άλλαξε τίποτα με τις δυο ομάδες βα οδγηγούνται στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί ο Φαληρικός πιο εύστοχος, πήρε την νίκη, χάρη στις εύστοχες εκτελέσεις των

Μαύρου, Γεργεριτάκη, Σαραγά, Σώζου, Μπατάι, Βασιλική και Λαζαρόπουλο. Αντίθετα για τους φιλοξενούμενους αστόχησαν οι  Καλαϊτζόγλου(απέκρουσε ο Παναγιωτόπουλος) και Τζίτζηρας(άουτ).

Για το Θησέα από την άπσρη βούλα σκόραραν οι Σιμάκος, Μπαρδή, Χαιρέτας Δ., Λέκκας, Κτενάς και Σακκάς, ενώ μοιραίοι ήταν οι Γεωργίου(άουτ), Ψαραύτης(άουτ) και Αναγνώστου(μπλόκαρε ο Λαζαρόπουλος).

Διαιτήτευσε ο Φιλακούρης.

ΘΗΣΕΑΣ: Παναγιωτόπουλος, Αναγνώστου, Χαιρέτας Χ.(46’ Χαιρέτας Δ.), Ψαραύτης, Κουτσονικόλας, Σιμάκος, Κτενάς, Βλάχος(83’ Σακκάς), Μητσάκος(46’ Γεωργίου), Μπάρδη, Καραγιάννης(66’ λ.τρ. Λέκκα).

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Λαζαρόπουλος, Καράκος Ν.(85’ Γιαννούλης), Γεωργόπουλος(95’ Καράκος Μ.), Τζίτζηρας, Βασιλικής, Καλαϊτζόγλου, Μαύρος, Γεργεριτάκης, Σώζος, Μπατάι, Μαυροειδής(35’ λ.τρ. Σαραγάς).

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ