Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Θλίψη στο πειραϊκό ποδόσφαιρο- “Έφυγε” ο Γιώργος Καλαφατάς

Published

on

Μαύρη μέρα για το πειραϊκό ποδόσφαιρο, καθώς άφησε την  τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών  ο θρυλικός Γιώργος Καλαφατάς, που αποτελούσε τη ζωντανή ιστορία του μεγάλου Αργοναύτη.

Ο διαχρονικός ηγέτης του χατζηκυριακιώτικου σωματείου την προηγούμενη βδομάδα υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Λευκό Σταυρό στην Αθήνα. Δυστυχώς η κατάστασή του επιδεινώθηκε και κατέληξε σήμερα το πρωί σκορπώντας απέραντη θλίψη στην οικογένειά του, αλλά και στον Αργοναύτη, τον οποίο υπηρέτησε σχεδόν όλη του τη ζωή.

Ο Γιώργος Καλαφατάς υπήρξε ποδοσφαιριστής του Αργοναύτη στη χρυσή εποχή της τη δεκαετία του ’60, όπου ο σύλλογος έφτασε να αγωνίζεται στη Β’ Εθνική. Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ασχολήθηκε για πάνω από 40 χρόνια στα διοικητικά του συλλόγου, από όλα τα πόστα και αποτελούσε πάντα την ψυχή της ομάδας. Αν ο Αργοναύτης σήμερα έχει ακόμα υπόσταση μέσα σε όλες τις δυσκολίες, αυτό οφείλεται στη μαχητικότητα του Γιώργου Καλαφατά, που ήταν πάντα δίπλα στο ιστορικό σωματείο.

Η συντακτική ομάδα του stoplekto.gr εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Συλλυπητήρια επίσης στέλνει η ΕΠΣ Πειραιά, αλλά και ο Πρόεδρος του Ατρόμητου Κερατσινίου Θανάσης Μπαλαφούτης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια υπήρξε άμεσος συνεργάτης και φίλος  με τον Γιώργο Καλαφατά για το καλό του Αργοναύτη.

Η κηδεία του αναμένεται να γίνει γνωστή τις επόμενες ώρες.