Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Θρήνος στη Νίκη Ρέντη- Έφυγε ο Αποστόλης Τσιρογιάννης

Published

on

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο διαχρονικός ηγέτης της Νίκης Ρέντη και παλαίμαχος ποδοσδαιριστής του Πανιωνίου και του Αιγάλεω Αποστόλης Τσιρογιάννης. Ο έμπειρος παράγοντας υπέστη ξαφνικά χθες ανακοπή καρδιάς, νοσηλεύτηκε στο Κρατικό Νίκαιας, όπου δυστυχώς δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Ένας πολύ αγαπηνένος άνθρωπος και φίλος, ο οποίος είχε το σεβασμό και την κοινή αποδοχή από όλο τον ποδοσφαιρικό Πειραιά και όχι μόνο για τη διαδρομή του και την αφοσίωσή του όλα αυτά τα χρόνια.

Η ιστοσελίδα εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητηριά της στην Νίκη Ρέντη και στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στους γιους του Αλέξανδρο και Βασίλη, δυο παιδιά που έχασαν το πρότυο και ήρωά τους.

 

* Η δοίκηση της ΕΠΣ Πειραιά συλλυπείται βαθύτατα τη Νίκη Ρέντη και την οικογένεια του Αποστόλη Τσιρογιάννη για τον άδικο χαμό του.

Συντετριμμένος ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιάννης Σπάθας δήλωσε: “Έχασα έναν πολύ καλό φίλο, με τον οποίο είχαμε πολύ καλές σχέσεις από τον καιρό που έπαιζε μπάλα στον Πανιώνιο. Ένας πιστός εργάτης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, είχε πολλά ακόμα να προσφέρει. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.