Connect with us

slideshow

Θρήνος στον Ιωνικό για το θάνατο του Κώστα Κοττάκη

Published

on

Σύσσωμη η οικογένεια του Ιωνικού θρηνεί το θάνατο του Κώστα Κοττάκη που λύγισε ύστερα από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο μόλις στα 55 χρόνια του.

 

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού αλλά και η χορηγός εταιρεία ΕΤΕΚΑ εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη για το χαμό του μεγάλου κανονιέρη της ομάδας της Νίκαιας και συμπαρίστανται ολόψυχα στο βαρύ πένθος της οικογένειάς του.

 

Με ομόφωνη απόφασή της Δ.Ε τόσο τα μέλη της και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα παραστούν στην εξόδιο τελετή ενώ από πλευράς διοργανώτριας αρχής έχει ζητηθεί όπως στη μνήμη του εκλιπόντα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και οι ποδοσφαιριστές αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια τόσο στον εκτός έδρας αγώνα με τη Μύκονο για το πρωτάθλημα όσο και στον εντός έδρας με το Ρούβα για το κύπελλο Γ´ Εθνικής.

 

 

Έμβληματική μορφή για την ομάδα της Νίκαιας αλλά και το Ελληνικό ποδόσφαιρο ο Κώστας Κοττάκης γεννήθηκε το 1958 και μεγαλούργησε στα γήπεδα τη δεκαετία του 80′ όταν με τη φανέλα του Ιωνικού αναδείχθηκε αρχισκόρερ της Β´ Εθνικής καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ πίσω από τ´ άλλο

 

Την περίοδο 1984-85 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής (35 γκολ), ενώ το 1987 και το 1988 ανακηρύχθηκε δύο συνεχείς φορές πρώτος σκόρερ της Β΄ Εθνικής, σημειώνοντας 20 και 18 γκολ, ενώ το 1989 συνέβαλλε καταλυτικά στο να κερδίσει ο Ιωνικός την άνοδο στην Α΄ Εθνική, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

 

Η εξόδιος ακολουθία του Κώστα Κοττάκη θα ψαλεί αύριο Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στις 16:00 στον ιερό ναό του Ταξιάρχη στη Νίκαια (Ταξιαρχών κ Γρήγ.Λαμπράκη) και η ταφή του θα γίνει από το Γ´ Νεκροταφείο.

 

 

 

Ο σύνδεσμος των οπαδών του Ιωνικού Rangers εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα.

 

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply