Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θρίαμβος Αθηνών- Γκυζιακός 3-3

Published

on

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι Θρίαμβος Αθηνών και Γκυζιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3, αποτέλεσμα που δεν αφήνει καμία από τις δυο ομάδες ικανοποιημένη και πλέον αμφότερες θα “παλέψουν” στο φινάλε του πρωταθλήματος την επόμενη αγωνιστική για την παραμονή τους στην Α’ Κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο μισάωρο 2-0 με τέρματα των Τσιώλη(15′) και Κρεμμύδα(30′), αλλά ο ψυχωμένος Θρίαμβος κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με γκολ των Τσιούγκου(55′ φάουλ) και Λιόλιου( 70′) στην επανάληψη. Ο Γκυζιακός πήρε και πάλι προβάδισμα στο 75′ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κρεμμύδα, όμως οι γηπεδούχοι “μίλησαν” τελυταίοι και διαμόρφωσαν το τελικό 3-3 με τον Λιόλιο και πάλι στο 85′.

Διαιτητές: Τριτσώνης, Καρατζίκας, Ελευθερίου

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Παπαδιώτης, Κάνδιας, Λακέας (35’ Τοροσιάδης), Θεμελίδης, Λιόλιος, Τσιούγκος, Παππάς (76’ Ψαρρής), Χατζηναθαναήλ, Σαλαπάτας, Συμεωνίδης, Παυλίδης (35’ Ντακογιαννόπουλος)

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ: Αλεξόπουλος, Γκόγκος, Μπάχα (46’ Παπανδρέου), Αλάμπεης, Σπανός, Μαλάι (1’ Χατζής), Οικονόμου, Ντίσιος (86’ Μπάρο), Τσιώλης, Κρεμμύδας, Κουτσοκώστας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply