Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Θρίαμβος Αθηνών – Τράχωνες 1-5

Published

on

Επίδειξη δύναμης έκαναν οι Τράχωνες, που επικράτησαν εύκολα εκτός έδρας με 5-1 του Θριάμβου Αθηνών, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για την δ’ φάση του Κυπέλλου Αθηνών. Οι νικητές είχαν σε μεγάλη μέρα τον Σωτήρη Μπεθάνη ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ με εκτελέσεις φάουλ (!) (9′, 24′,30′). Οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά στο 16′, χάρις σε πέναλτι του Χατζηναθαναήλ. Ωστόσο, το συγκρότημα του Κώστα Μιχάλη δεν πτοήθηκε φτάνοντας τελικά και σε τέταρτο τέρμα, έπειτα από φάουλ του Καλλιπολίτη στο 35′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 38′ ο Μαστραντώνης. Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς έχοντας από ένα δοκάρι. Από πλευράς φιλοξενούμενων, ο Καλλιπολίτης στο 43′ είδε την προσπάθεια του να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Γεωργούλα, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το πέναλτι του Μαστρογιάννη 7′ πριν από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Διαιτητής ήταν ο Γκάμαρης με βοηθούς τους Τσιλιπάνο και Ρηγόπουλο.

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Γεωργούλας, Αγκάς, Γόρδιος (53′ Χασούρης), Αντωνόπουλος, Καλλίγας, Πολίτης, Αλευρής, Μαλτέζος, Καστρίτης (63′ Κουφογιαννάκης), Χατζηναθαναήλ, Κατσορίδας (53′ Μαστρογιάννης).

 

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Μακρίδης, Κάρδαρης, Πάλλιας, Τριανταφύλλου (69′ Χιόνης), Δρακοντίδης (46′ Σκόνδρας), Γούλας, Καλλιπολίτης, Μπανιάς,Μαστραντώνης (58′ Γαρβριηλίδης), Μπεθάνης, Τσιώλης.

Κυριάκος Παντζαρίδης

foto sportifico.gr

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply