Connect with us

stoplekto

Θρίαμβος Αθηνών – Φοίνικας Περιστερίου 2-1

Published

on

Εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ήττα του Απόλλωνα Χαλανδρίου ο Θρίαμβος Αθηνών και σε συνδυασμό με την δική του επικράτηση επί του Φοίνικα Περιστερίου στο 90′ με 2-1 βρίσκεται στο +8 από την ομάδα των βορείων προαστίων «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τον τίτλο αλλά και την άνοδο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 22′ με τον Αλευρή Α., αλλά στο 64′ ο Κουφογιαννάκης υπέπεσε σε πέναλτι αφήνοντας παράλληλα την ομάδα του με δέκα παίκτες. Έτσι ο Καλαμοτουσάκης δεν έχασε την ευκαιρία και από την άσπρη βούλα έγραψε το 1-1 για την ομάδα του. Όμως οι γηπεδούχοι και παρά το γεγονός πως αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο βρήκαν την ευκαιρία και με την κεφαλιά του αειθαλή φορ των Αθηναϊκών γηπέδων Καστρίτη έφτασαν στο 2-1 και στην μεγάλη νίκη. Διαιτητές ήταν οι Ευθυμίου, Βασιλάκης και Νικολάου.

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Αλευρής Χ., Κουφογιαννάκης, Αϊβαλής, Αντωνόπουλος Θ., Αντωνόπουλος Ε., Ζησόπουλος (68′ Χασούρης), Πολίτης, Τοροσιάδης, Καστρίτης, Χατζηναθαναήλ (80′ Ρισβάς), Αλευρής Α. (68′ Μαλτέζος)

 

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Μαλαφέκας, Λαμπράκης Α., Λαμπράκος Β., Ψυχογιός Π., Λάσκαρης, Ψυχογιός Γ., Βλάμης (80′ Καζακόπουλος), Αντωνίου (46′ Βλαντί), Λόλης, Καλαμοτουσάκης, Κλωνάρης (74′ Αγαπητός)

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply