Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Θρίαμβος για τον Τριφυλλιακό

Published

on

Θρίαμβος για τον Τριφυλλιακό στο γήπεδο του Κάτω Χαλανδρίου κόντρα στον Αστέρα Εξαρχείων. Οι ‘μελανόλευκοι’ επικράτησαν με το εντυπωσιακό 4-1 και πήραν την πρόκριση, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ νωρίς και το 6′ από το κοντινό πλασέ του Βάσκου. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ανατροπή πριν το ημίχρονο χάρις την άμεση απάντηση του Βασιλόπουλου στο 8′ με πλασέ και το δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση του Ζάχαρη στο 44′. Στο δεύτερο μέρος, ο Βικάτος στο 65′ πέτυχε το 3-1, όπως ο Ζάχαρης, δηλαδή με μακρινό σουτ, ενώ στο 85′ ο Τρυφωνίδης σφράγισε το τελικό 4-1, επίσης, σουτάροντας από μακριά. Ενδιάμεσα και το 76′ το απευθείας φάουλ του Χάσκα κατέληξε στο δοκάρι για τον Αστέρα. Επόμενος αντίπαλος για τον Τριφυλλιακό ο Φοίνικας Περιστερίου σε μια εβδομάδα.

Διαιτητές: Σύψας, Νταρακλίτσης, Ματσούκας.

Τριφυλλιακός: Βασιλειάδης, Ιωαννίδης (80′ Βιγκάνι), Κουτρουμπίλας (37′ λ.τρ. Βικάτος), Γούμενος, Τριανταφύλλου, Γκούτρος, Καζές (46′ Αγγελόπουλος), Πανουργιάς, Βασιλόπουλος, Ζάχαρης, Τρυφωνίδης.

Αστέρας: Σαριδάκης, Μαρινέλης, Τσίλιας (70′ Σαλτογιάννης), Γούλας (70′ Ορφανός), Ξυλινός, Κρόκος, Λέσι (54′ Κυρίτσης), Βοσκόπουλος, Δανιήλ, Χάσκας, Βάσκου.