Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θρίαμβος Δάφνης – Λυκόβρυση 4-1

Published

on

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Θρίαμβος Δάφνης, αφού επικράτησε της Λυκόβρυσης με 4-1. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Χατζηναθαναήλ, αφού πέτυχε δύο τέρματα για λογαριασμό των γηπεδούχων, στο 17′ με πέναλτι και στο 68′ με κεφαλιά, κάνοντας με αυτό τον τρόπο το 2-0. Εν συνεχεία, μπορεί οι φιλοξενούμενοι να μπήκαν ξανά στο παιχνίδι στο 75′, αφού μείωσαν σε 2-1 με τον Τσικριτέα, όμως η απάντηση των «κυανοκίτρινων» ήταν άμεση, με τον Καστρίτη να κάνει το 3-1 στο 78′. Το τελικό 4-1 έκανε ο Τοροσιάδης στο 83′. Τέλος πρέπει να σημειωθεί πως η Λυκόβρυση αγωνιζόταν από το 43′ με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού ο τερματοφύλακας της ομάδας των βορείων προαστίων Ζέρβας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Διαιτητές ήταν οι Καλογερόπουλος, Σύψας και Μπαϊρακτάρης.

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Αλευρής Χ., Δρυμούσης, Αλευρής Α., Αντωνόπουλος, Καλλιράς(62′ Παντίδος), Πολίτης, Τοροσιάδης, Σερπετζόγλου(58′ Μαλτέζος), Καστρίτης, Χατζηναθαναήλ, Ρισβάς(80′ Κατσορίδας)

 

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Ζέρβας, Γκότσης(30′ Μουστάκας λ. τρ.), Χάρμπαλης, Μητρόπουλος, Μινασιάν, Γκιόνι, Ραφτόπουλος, Κλειδάς(44′ Μάνθος), Λιάτης, Τσικριτέας, Κορδολέμης(71′ Παπαθανάσης).

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449hotmail.com)

foto sportifico.gr

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply