Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θρίαμβος και πρόκριση για το Χαϊδάρι, αυτοκτονία για το Χαλάνδρι (2-3)!

Published

on

Σε ένα ματς με απίστευτη εξέλιξη και τρομερή εναλλαγή συναισθημάτων, το Χαϊδάρι νίκησε με 3-2 εκτός έδρας το Χαλάνδρι και πήρε το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.
Πλέον του αρκεί η ισοπαλία στο τελευταίο ματς με τον Ηλυσιακό για να πάρει και την πρώτη θέση.
Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, με το Χαϊδάρι να είναι καλύτερο στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο το Χαλάνδρι με ανεβασμένη ψυχολογία έφτασε στην ισοφάριση και κυνήγησε τη νίκη, αλλά ένα τραγικό αμυντικό λάθος το οδήγησε στην ήττα.
Θυμίζουμε ότι το Χαλάνδρι φτάνει για δεύτερη χρονιά στα μπαράζ, αλλά δεν τα καταφέρνει…
Το σκορ άνοιξε στο 4′ όταν ο Παληγεώργος με ωραία ατομική ενέργεια και εκπληκτικο πλασέ έκανε το 0-1. Λίγο έλειψε αμέσως οι φιλοξενούμενοι να αυξήσουν το προβάδισμα τους όταν ο Κατσαρας έφυγε στην αντεπίθεση και σούταρε, αλλά ο Μυλωνάς έδιωξε σε κόρνερ. Στο 12′ τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Παληγεώργος, με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλάνε για θλάση πρώτου βαθμού.
Το Χαλάνδρι αντέδρασε και απείλησε δύο φορές σε δύο λεπτά με τον Μπραχο να μην μπορεί να νικήσει τον Καλαματιανό. Αμέσως μετά το πλασέ του Καμπεραάι αποκρούστηκε από τον Μυλωνά. Στο 42′ ο Γκρέμπι βρήκε τον Γιαννακόπουλο που με εξαιρετικό πλασέ από πολύ πλάγια έκανε το 0-2. Ενώ όλα έδειχναν ότι αυτό θα ήταν το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου, στο 45′ ο Κατσούλης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Καλογερόπουλο και ο Ντζαβίδας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 1-2.
Το γκολ αυτό επέδρασε καταλυτικά στην μορφή του αγώνα, με το Χαλάνδρι να μπαίνει αποφασισμένο για την ισοφάριση και να τα καταφέρνει στο 59′. Τότε ο Αλεξανδράκης μπήκε από αριστερά και γύρισε τη μπάλα , η οποία χτύπησε στον Μπιταξή και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2-2. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν για την νίκη, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά, αφού οι φιλοξενούμενοι με σφιχτή αμυντική λειτουργία κρατούσαν τους κινδύνους μακριά. Το σοκ για το Χαλάνδρι ήρθε στο 90+3′, όταν μετά από βαθιά μπαλιά από την άμυνα, μπερδεύτηκαν ο γκολκίπερ Μυλωνάς και ο Μανουσάκης, με τον Γκρέμπι να κλέβει την μπάλα και να πλασάρει στην κενή εστία κάνοντας μέσα σε αποθέωση το τελικό 2-3!
ΧΑΛΆΝΔΡΙ: Μυλωνάς, Ντούλε, Βλάχος, Μανουσάκης, Ντζαβίδας, Πάζα (85′ Σπηλιωτάκης), Τρυφιάτης (75′ Κεχρής), Μπράχος (75′ Αζάλ), Καλιαμπάκας (46′ Κανελλόπουλος), Κατσιούλης, Αλεξανδράκης.
ΧΑΪΔΆΡΙ: Καλαματιανός, Τζανιδάκης, Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Μπιταξής (62′ Παπαδόπουλος), Αντωνόπουλος ( 77′ Δράμης), Γιαννακόπουλος (77′ Πολυκρέτης), Κατσάρας, Παληγεώργος (12′ λ.τ. Μάκρας), Καμπεράι, Γκρέμπι.