Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θρίαμβος Χαϊδαρίου-Αιγάλεω 0-2

Published

on

Με δυο εκτελέσεις πέναλτι του Κώστα Παπουτσή στο 70′ και στο 77′ το Αιγάλεω κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Θρίαμβου Χαϊδαρίου στο ουδέτερο γήπεδο της Νέας Ιωνίας και να διατηρήσει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τον δεύτερο Χαραυγιακό φτάνοντας τους 48 βαθμούς. Το ‘Σίτι’ έχοντας την υπεροχή σε όλο το ματς μπόρεσε να πάρει τη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που έχει παράπονα από τη διαιτησία του Σφακιανάκη κυρίως για τις δυο φάσεις των πέναλτι.

Το ματς κινήθηκε σε ρηχά νερά, με τους φιλοξενούμενους στο α’ μέρος να έχουν την υπεροχή και τους γηπεδούχους να προσπαθούν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 4′ όμως το σουτ του Μαστρογιάννη σταμάτησε σε σώμα αμυνόμενου του Αιγάλεω. Στο 42 το Σιτι διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι πανω στον Μεχμετογλου, με τον διαιτητή να υποδεικνύει φάουλ εκτός περιοχής. Στην επανάληψη, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για το ‘Σίτι’ στο 53′ όταν ο Θανόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα πάνω στον Άγη Πασα. Παράλληλα, με την είσοδο των Ρούσσου, Πασά και Ταμπάκη το συγκρότημα του Γιώργου Σουρλή έγινε πιο ανταγωνιστικό, κερδίζοντας πέναλτι στο 70′, σε μια φάση που σηκώνει πολύ συζήτηση . Ο Ρούσσος βρέθηκε στο έδαφος και ο διαιτητής θεώρησε οτι ο έμπειρος επιθετικός δέχτηκε κράτημα, καταλογίζοντας την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπουτσής γράφοντας το 1-0. Το τέρμα αυτό έδωσε φτερά στους φιλοξενούμενους οι οποίοι κέρδισαν δεύτερο πέναλτι στο 78′ όταν σε εκτέλεση φάουλ του Παπουτσή η μπάλα χτύπησε στο τοίχος, με τον Σφακιανάκη να υποδεικνύει την άσπρη βούλα θεωρώντας ότι ο αμυντικός του Θρίαμβου Χαϊδαριου άγγιξε τη μπάλα με το χέρι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Παπουτσής διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Χρήστος Κιούρκος) Σκυριώτης, Τσιούλος Ι. (77′ λ.τρ. Μπακας Α.), Υφαντής, Θανόπουλος, Ντουλές, Τσιούλος Π., Μπάκας Π., Μπανιάς, Τσαγιάννης (65 Σκεπεταρης), Μαστρογιάννης (73′ Ρουπι), Αποστολόπουλος.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Σουρλής) Μουκέας, Παπουτσής, Τζαφεράκος, Μηλιώνης, Ναυπλιώτης (46′ Πασάς), Παπαθανασίου, Κοντιζάς, Φουκαράς (65′ Ταμπακης) , Μεχμέτογλου, Κοκκιναράς, Αραμπαντζής (46′ Ρούσσος)