Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Θρίαμβος Χαϊδαρίου – Ο Κ. Λαμπαδάριος παραμένει τεχνικός διευθυντής στις υποδομές

Published

on

Η Διοίκηση του «Α.Ο. ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κώστα Λαμπαδάριο.

Ο έμπειρος προπονητής θα παραμείνει στην θέση του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών του συλλόγου και την επόμενη περίοδο.

Στόχος της συνεργασίας αυτής υπήρξε από την αρχή η συνεχής αναβάθμιση του πλαισίου λειτουργίας των ακαδημιών σε συνδυασμό με τον σεβασμό στις αξίες και τα αθλητικά ιδεώδη που διαχρονικά χαρακτηρίζουν τον σύλλογο.

Ο Κώστας Λαμπαδάριος με όπλα τις αδιαμφισβήτητες ποδοσφαιρικές του γνώσεις, την μεγάλη προπονητική του εμπειρία και κυρίως το πάθος και την όρεξη για δουλειά κατάφερε πολύ γρήγορα να «επικοινωνήσει» με τα παιδιά και να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Πέρα από τους φοβερούς πιτσιρικάδες της Κ-10 που υπό την καθοδήγησή του έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο που συνδυάστηκε με διαδεχόμενες νίκες, συμμετείχε σε προπονήσεις όλων των τμημάτων της ακαδημίας και παρακολούθησε από κοντά τα περισσότερα παιχνίδια τους.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο κατάφερε κάτι που αποτελεί κοινή επιθυμία διοίκησης και γονέων κάθε ακαδημίας. Ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την τεχνική οργάνωση και καθοδήγηση της ακαδημίας, να έχει ολοκληρωμένη προπονητική άποψη για όλα τα παιδιά της ακαδημίας και να τα γνωρίζει κυριολεκτικά με το μικρό τους όνομα!

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Θρίαμβο ο Κώστας Λαμπαδάριος δήλωσε τα εξής: »Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι με την διοίκηση, η οποία αποτελείται αποκλειστικά από γονείς, υπάρχει κοινή φιλοσοφία με σκοπό την συνεχή υψηλή βελτίωση των νεαρών αθλητών της ακαδημίας μας τόσο σε αγωνιστικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου να είμαι ο άνθρωπος που έχουν αναθέσει την τεχνική καθοδήγηση των τμημάτων της ακαδημίας για ακόμα μία χρονιά.

Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα να με εμπιστεύεται μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα όπως ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.  Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και τους άμεσους συνεργάτες μου προπονητές: Γιάννη Σουλίδη, Βασίλη Ζαφείρη, Θανάση Πατρικίδη, Γιώργο Γεωργιάδη καθώς και την γιατρό της ακαδημίας μας Τζένη Κωνσταντάκου  για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη αυτή την δύσκολη χρονιά που πέρασε. Τέλος αφήνω τους γονείς, τους οποίους ευχαριστώ θερμά που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και θα προσπαθήσω ακόμα περισσότερο εγώ προσωπικά να είμαι δίπλα τους για οποιοδήποτε λόγο εάν χρειαστούν».
Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο ιδιαίτερα σημαντικό και δύσκολο έργο του.