Connect with us

stoplekto

θρίαμβος Χαϊδαρίου: «Το μοναστήρι να είναι καλά»

Published

on

Στην αντεπίθεση πέρασε με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Θριάμβου Χαϊδαρίου για το θέμα που έχει προκύψει με τον ποδοσφαιριστή της Γιώργο Μπερούκα. Συγκεκριμένα ο παίκτης του συλλόγου των δυτικών προαστίων κατήγγειλε δημόσια τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου πως δεν του δίνει την ελευθέρας του «απειλώντας» μάλιστα πως θα του «κόψουν» την μπάλα. Έτσι λοιπόν η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ θέλοντας να ενημέρωση την φίλαθλη ποδοσφαιρική γνώμη, προς αποκατάσταση της αλήθειας και την αποφυγή εντυπώσεων δηλώνει τα εξής:

 

Ο ποδοσφαιριστής του συλλόγου μας κος ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΡΟΥΚΑΣ μεταγράφηκε στην ομάδα μας το 2007 σε ηλικία 17 ετών από τον ΑΟ ΧΑΒΑΡΙΟΥ ΗΛΕΙΑΣ αντί του πόσου των 3500 ευρώ. Ο σύλλογος δαπανούσε για έξοδα διαμονής, διατροφής, ρουχισμού, οδοιπορικά, το ποσό των 5000 ευρώ ετησίως πλην την σεζόν 2011-2012 που ο ποδοσφαιριστής υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία στην Κύπρο. Επίσης ο τώρα αντιπρόεδρος και τότε πρόεδρος κος ΔΡΟΥΓΚΑΣ Χ. του είχε εξασφαλίσει μερική εργασία με αμοιβή ως μασέρ, τόσο σε ιδιώτες όσο και στην ομάδα ποδόσφαιρου και στην ομάδα βόλεϊ γυναικών. Επίσης την περσινή σεζόν 2012-2013 ο φυσικοθεραπευτής και φίλος του συλλόγου κος ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ Μ. εξασφάλισε την πρόσληψη-εργασία του ποδοσφαιριστή, ως φυσικοθεραπευτή στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ. Επίσης ο πρόεδρος του συλλόγου κος ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ Μ. στη δύσκολη αυτή εποχή, με προσωπικές του ενέργειες του προσέφερε για τη φετινή σεζόν διαμονή, διατροφή, εργασία και οδοιπορικά. Ο κος ΜΠΕΡΟΥΚΑΣ όχι μόνο δεν αποδέχτηκε τα παραπάνω, αλλά αξίωσε πολλά περισσότερα θεωρώντας πως είναι πιο πάνω από τους συμπαίκτες του. Στην απάντηση του Δ.Σ. να φέρει προσφορά για μεταγραφή σε άλλο σύλλογο, εκβιαστικά απαίτησε την ελευθέρας του, η δεν ξαναπαίζει! Ο κος ΜΠΕΡΟΥΚΑΣ πρέπει να γνωρίζει με απόλυτη βεβαιότητα πως στο σύλλογο που ήρθε σαν παιδάκι και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, αν δεν είχε συμπαίκτες υψηλού επιπέδου με σπάνιο ήθος και εξαιρετικό χαρακτήρα, δεν θα ήταν αυτός που νομίζει ότι είναι. Στον άνθρωπο -ποδοσφαιριστή κο ΜΠΕΡΟΥΚΑ που δυσφημίζει και υβρίζει το Δ.Σ. του συλλόγου και τους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια τον στήριξαν και τον βοήθησαν προσωπικά, οικονομικά και ποδοσφαιρικά να γίνει αυτός που νομίζει ότι είναι, τον συμβουλεύουμε να μη νομίζει.

 

Ο Α.Ο. ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ έχει αρχές, βάσεις και αξίες, επιτελεί κοινωνικό και αθλητικό έργο αλλά δεν είναι ίδρυμα και προπάντων δεν απειλείται η εκβιάζεται από κανέναν.

 

Υ.Γ. Η αχαριστία και η ασέβεια θα έπρεπε να διώκονται ποινικά από το νόμο.

 

Το μοναστήρι να είναι καλά».

 

(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply