Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Θρίλερ και μοιρασιά στο ΑΟ Ιλίου- Αναγέννηση Πετρούπολης 3-3

Published

on

Σε ένα ματς που είχε απίστευτη εξέλιξη και τρομερές εναλλαγές συναισθημάτων, ΑΟ Ιλίου και Αναγέννηση Πετρούπολης ήρθαν ισόπαλοι με 3-3.

Οι γηπεδούχοι πλήρωσαν τα αμυντικά τους λάθη και έχασαν πολύτιμο έδαφος στη μάχη της ανόδου. Εκφράζουν όμως πολύ σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία, θεωρώντας ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν όσο μπορούσαν, και πήραν έναν σημαντικό βαθμό στη μάχη της παραμονής…

Στο 13′ ο Νικολάου εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία της άμυνας και με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-1, ενώ στο 19′ ο Κωνσταντόπουλος από κοντά έκανε το 0-2, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι θεωρούν (μάλλον δικαιολογημένα) ότι υπάρχει επιθετικό φάουλ. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, και αφού αρχικά στο 31′ με πέναλτι του Σπαγή (ανατροπή Λερούτσου) μείωσαν σε 1-2, στο 37′ έφτασαν στην ισοφάριση όταν από σέντρα του Λερούτσου ο Φούρλας με κεφαλιά έκανε το 2-2.

Στο 68′ ο ΑΟ Ιλίου έμεινε με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Λάχα με 2η κίτρινη, αλλά κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 70′ όταν ο Τζώρτζης με εκπληκτική ατομική ενέργεια και άψογο πλασέ έκανε το 3-2. Ομως στο 85′  μετά από νέο λάθος της άμυνας ο Γάλαρης διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Γεωργαντάς, Κιτσώνης (46′ Τζώρτζης), Σπύρι, Δαούτης, Λάχας, Σπαγής, Μαρκάκης, Παπαδημητρίου (88′ Κοντός), Φούρλας, Λερούτσος (75′ Ασφής), Ελεύθερος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Παππάς, Ντίνος, Παπαχρήστος (75′ Θαναηλίδης), Ζαμπάκας (60′ Χυνοπόταμος), Μαχαίρας Λ. (46′ Παναγιωτόπουλος), Κωνσταντ΄’οπουλος, Νικολάου, Γαλάρης, Κότσι (46′ Μαρκοτσάι Α.), Μπόκτορ, Μαχαίρας Γ. (63′ Νάτσης).