Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Θρίλερ και μοιρασιά στο ΑΟ Ιλίου – Ατρόμητος Χαλανδρίου 2-2

Published

on

Σε ένα ματς που κυριολεκτικά έσπασαν καρδιές, ΑΟ Ιλίου και Ατρόμητος Χαλανδρίου ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπιασαν καλή απόδοση και προηγήθηκαν δύο φορές αλλά τελικά περιορίστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας.

Το πρώτο μέρος κύλισε σε χαμηλό ρυθμό, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 44′ με δυνατό σουτ του Σταφυλοπάτη. Λίγο έλειψε η απάντηση των γηπεδούχων να έρθει άμεσα στο 45′, αλλά ο Κολαζάς απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Αγγελόπουλου. Στην αρχή του 2ου μέρους ο ΑΟ Ιλίου έφτασε στην ισοφάριση, όταν ο Λερούτσος εκτέλεσε έξοχα ένα φάουλ και ο Φούρλας με κεφαλιά έκανε το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 52′ να ξαναπάρουν προβάδισμα όταν ο Ταμπάκος σούταρε, ο Αδαμόπουλος επενέβη σωτήρια, η μπάλα έφτασε στον Σταφυλοπάτη που σούταρε σε κενή εστία αλλά σαν από μηχανής θεός ο Τζώρτζης έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Τα κατάφεραν στο 62′ όταν ο Αναγνώστου Ν. με φοβερό μακρινό σουτ έκανε το 1-2. Οι γηπεδούχοι μπροστά στο φάσμα της ήττας αντέδρασαν και έφτασαν στην ισοφάριση στο 80′ όταν ο Ντέλλας κινήθηκε έξυπνα στην πλάτη της άμυνας και ε ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 2-2. Παραλίγο μάλιστα στο 82′ να γίνει το 3-2, αλλά το σουτ του Ντέλλα πέρασε μόλις άουτ. Παραλίγο οι φιλοξενούμενοι να πάρουν τη νίκη στο 90+3′ όταν ο Πατέρας βγήε μόνος με τον Αδαμόπουλο, αλλά ο Δαούτης τον κόντραρε σωτήρια και ο γκολκίπερ απομάκρυνε.

Με πολλά λάθη η διαιτησία των Καρρά, Λουκούμη και Νάτσιου.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Τζώρτζης, Δαούτης, Λάχας, Τάμπας (74′ Ντέλλας), Ελεύθερος (78′ Τζώκας), Μαρκάκης (68′ Ντούλας), Κόντος (46′ Φούρλας), Λερούτσος, Αγγελόπουλος (46′ Μάλλιος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Κολαζάς, Μεσούλι (46′ Κρασώνης), Αφεντουλίδης, Αναγνώστου Δ. Παπάζογλου, Σφακάκης, Σταφυλοπάτης (75′ Πατσιάκος),Τουμαζάτος, Αναγνώστου Ν. (75′ Πατέρας), Χονδρογιάννης (86′ Φιλιππίδης).