Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Θρασύβουλος- Ζωφριά 0-0

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε Θρασύβουλο και Ζωφριά, με τις δυο ομάδες να κολλάνε στο 0-0 στα Άνω Λιόσια, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 15η αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 24′, όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά την εκτέλεση του Κωνσταντινίδη απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ της Ζωφριάς Πλατανιάς.  Για αυτή τη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή Ντάουλα. Ο Θρασύβουλος ζήτησε και νέο πέναλτι στο 65′ σε μαρκάρισμα του Παπανικολάου μετά από σουτ μέσα στην περιοχή. Στην εξέλιξη της φάσης ο εν λόγω ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στο πόδι(διάστρεμμα) και αποχώρησε σαν αλλαγή.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Μποζίκης, Κολέτσι, Μυλόβας, Ζέρβας, Σπηλιόπουλος(60′ Μαυρίδης), Σαντιάγκο, Τσιάκος(85′ Αβράμης), Πιπίνης, Κωνσταντινίδης, Κουκούλης(76′ Ιωάννου), Παπανικολάου(65′ λ.τρ. Ιωσηφίδης).

ΖΩΦΡΙΑ: Πλατανιάς, Πολυμενάκος, Καλαμποκανάς, Ρόντο, Νίκας, Γεωργάρας(67′ λ.τρ. Πατσιονίδης), Φελλάς(87′ Τσαλαπάτης), Σαμπάνης, Νικολάου, Βασιλείου, Μπογιατζής.

  • Η διοίκηση της Ζωφριάς εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του Θρασύβουλου Παπανικολάου, για τον τραυματισμό του την ώρα του παιχνιδιού.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ