Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Θρασύβουλος- Μανδραϊκός 3-0

Published

on

Ο Θρασύβουλος ήταν ο θριαμβευτής στο ντέρμπι καθώς επιβλήθηκε με 3-0 του Μανδραϊκού , και τον έβγαλε ουσιαστικά  νοκ άουτ από την υπόθεση τίτλος.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς με τον Tσακίρη να έχει δοκάρι στο  2’ δοκάρι και τον Γεωργιάδη στο 10’ να μην προλαβαίνει εξ’ επαφής την μπαλιά του Ετόβ. Ωστόσο στο 38’ έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Πλάτανου γιατί χρησιμοποίησε το χέρι του ριψοκίνδυνα σε αντίπαλο, φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα ο Μανδραϊκός στο διαιτητή Βάτσιο. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 45’ με τον Μανασίδη, για να σημειώσουν ακόμα δυο τέρματα στην επανάληψη με τους Γεωργιάδη(61’) και Κοντούλη Α.(πέναλτι-χέρι αμυντικού). Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα και για τη φάση του πέναλτι. Στο 69’ και ο Θρασύβουλος έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Γεωργιάδη(2η κίτρινη). Ο  Βάτσιος έγραψε στο φύλλο αγώνος ότι οπαδός του Θρασύβουλου πέταξε( 69’)  στον αγωνιστικό χώρο μπουκάλι χωρίς όμως να τραυματίσει κάποιον.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Μουζάκης, Ρόδης Δ.(90’ Μαρινόπουλος), Κάτσος, Ρόδης Λ., Σκαμαντζούρας, Νικολακόπουλος, Κλωνάρης(60’ Καψάλας), Κοντούλης Α., Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης, Μανασίδης(77’ Κοντούλης Γ.).

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Πορανίδης, Τσατίδης(57’ Καμπάσης), Πλάτανος. Έβερετ, Σταυρόπουλος, Τσακίρης(70’ Βούκα), Κακοσίμος(46’ Πέππας), Χόρβατ, Ετόβ, Μακρίδης, Γεωργιάδης.