Connect with us

slideshow

Θριαμβευτικά πέρασε στον τελικό ο Εθνικός( 3-1) (φωτο)

Published

on

Άλωσε το Μοσχάτο ο Εθνικός αφού νίκησε και στο δεύτερο παιχνίδι και μάλιστα με το ίδιο σκορ ( 3-1) και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά .

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικά στο παιχνίδι και αφού έχασαν δυο ευκαιρίες με τους Πεκόφ 4’ και Στούπη 11’ πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 15’ με γυριστό σουτ του Ντόνε ύστερα από σέντρα του Ατματσίδη.

Οι κυανόλευκοι άρχισαν σιγά – σιγά να «παίρνουν μπρος» και στο 23’ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με ένα εκπληκτικό γκολ. Ο Σάμιος εκτέλεσε φάουλ , απέκρουσε με κεφαλιά ο Ρωμανός βγάζοντας την μπάλα εκτός περιοχής . Στην πορεία της βρέθηκε ο Τσαραούσης με σουτ- βολίδα από 25 μέτρα έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι στη συνέχεια στην πλάτη του Αθανασόπουλου και κατέληξε στα δίκτυα.

Το παιχνίδι άρχισε να γυρίζει προς την πλευρά του Εθνικού . Στην επανάληψη ( 58’) οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Μετά από φάουλ του Σάμιου ο Σούφλας με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο γκολ για την ομάδα και παράλληλα έβαλε «ταφόπλακα » στις ελπίδες του Μοσχάτου για πρόκριση.

Την «χαριστική βολή» στους γηπεδούχους έδωσε ο Λύγκος με κεφαλιά , πάλι μετά από φάουλ του Σάμιου που ήταν ο δημιουργός και των τριών τερμάτων της ομάδας του .

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Τάσου Παπανδριόπουλου.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Αθανασόπουλος, , Καρράς, Παπακαλοδούκας, Ρωμανός, Καράκαλος, Τσάνης, Ατματσίδης( 57’ Κοντοπάνος) , Τζιώτης( 61’ Γκούφας) , Πέκοφ, Στούπης, Ντόνε.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Τσαραούσης( 69’ Πολυχρονίδης) , Γερόλυμος, Μπένα, Σαμιώτης, Σύρος( 65’ Σταφσουλάι) , Παυλάκης, Σούφλας, Λύγκος( 86’ Παυλόπουλος , Σάμιος, Σκαφτούρος.

*Μετά το τέλος του αγώνα δημιουργήθηκαν επεισόδια μεταξύ οπαδών των δυο ομάδων. Με την έγκαιρη επέμβαση της διμοιρίας των ΜΑΤ που ήταν στο γήπεδο δεν υπήρξε συνέχεια.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply