Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Θριαμβευτική πρόκριση η Διάνα, 3-0 τα Σούρμενα

Published

on

Την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΑ για πρώτη φορά στην ιστορία της πανηγύρισε η Διάνα Ηλιούπολης, που επικράτησε με 3-0 επί των Σουρμένων.

 

Το σκορ άνοιξε στο 24′ όταν ο Φάρος εκτέλεσε κόρνερ και ο Νομικός με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση στο 41′ όταν ο Πετριτάι έπιασε κεφαλιά, αλλά ο Κόρρας απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 43′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίχτες, αφού αποβλήθηκε ο Ποντικάκος με 2η κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Στο 73′ ο Ζαγαρέλος έκανε διπλή επέμβαση σε διαδοχικά σουτ του Καζάκου, και στο 78′ έγινε το 2-0 όταν ο Κετσετζόγλου από αριστερά με φοβερό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ, με αποτέλεσμα να υπάρξει πεντάλεπτη διακοπή λόγω ρίψης αντικειμένων στον 2ο βοηθό. Στο 90+3′ και πάλι ο Κετσετζόγλου έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη-πρόκριση κάνοντας το 3-0.

Μετά την λήξη του αγώνα έπεσαν και πάλι αντικείμενα από τους φίλους των Σουρμένων, με ένα από αυτά να χτυπάει τον βοηθό Μπακογιάννη που βρέθηκε στο έδαφος, χωρίς πάντως να τραυματιστεί. Επίσης, οπαδοί επιτέθηκαν με πέτρες στα αποδυτήρια των διαιτητών, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία να επιβάλλει την τάξη.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΎΠΟΛΗΣ: Κόρρας, Πανίδης, Γιαννουλάκης, Νίκολλι, Χάλο, Μπαρδάκης, Καζάκος, Κατσιάνης (90′ Μπακογιάννης), Νομικός (53′ Δάρρας), Φάρος (69′ Κετσετζόγλου), Ποντικάκος.

ΣΟΎΡΜΕΝΑ: Ζαγαρέλος, Αλεξανδράκης (80′ Περμπάσα), Μαρινάκης, Καμπουρούδης, Μιχελής, Γιαννούλης (69′ Γιεσίλι) , Φωστέρης (75′ Ξενόπουλος), Κοτσοβός (80′ Ζυγοκώστας), Ντοκάι, Μασάντο (80′ Μακρυνόρης), Πετριτάι.