Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θριαμβος Αθηνών-Θύελλα Αγ. Δημητρίου 2-0

Published

on

Μετά από μια αγωνιστική ο Θρίαμβος Αθηνών επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα καθώς στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου στην Α’ ΕΠΣΑ επικράτησε με 2-0 της Θύελλας Αγίου Δημητρίου. Με τη νίκη αυτοί, οι «πράσινοι» έφτασαν τους 33 βαθμούς και θα περιμένουν τους Αιγάλεω και Χαραυγιακό προκειμένου να μάθουν εάν τελικά θα μειώσουν τη διαφορά ή θα παραμείνει ως έχει.

Από την άλλη, η Θύελλα Αγίου Δημητρίου έμεινε στην 13η θέση με 15 βαθμούς ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο σε όλο τον αγώνα και κυρίως στο α’ μέρος.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, τα τέρματα που έκριναν τη συνάντηση σημείωσε ο Σκόνδρας στο 66’ με κεφαλιά και ο Τσοχαντάρης στο 76’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (σε χέρι του Γεωργόπουλου), με τους φιλοξενούμενους να πατούν καλύτερα στο α’ μέρος και τους γηπεδούχους στην επανάληψη.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Γιάννης Κουσάνας) Μπακόλας, Ζαχαρόπουλος, Λιόσης, Θεμελίδης, Σκόνδρας, Εστυλιανίδης (81΄Βαμβακερής), Αρώνης, Χαζίσας (46’ Χατζίου), Τσοχαντάρης, Σπανός, Φατσέας (34’ λ.τρ. Κατσαρός).

ΘΥΕΛΛΑ (Δημήτρης Μαντούκας): Καταχανακης, Μαραγκουδάκης (75’ Ζαμπαράς), Ζαχαρίου (58’ Γιαννόπουλος), Ρέτσος, Γεωργόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Φιαμέγκος (60’ Κοντός), Ταχιράι, Ελευθεριάδης Γ., Μπίνας, Ελευθεριάδης Κ.