Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θυελλώδης ανατροπή στον Άγιο Δημήτριο

Published

on

Ωραίο παιχνίδι έγινε στον Άγιο Δημήτριο όπου η τοπική Θύελλα επικράτησε με ανατροπή 2-1 του Αγίου Ιεροθέου. Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στους κιτρινόμαυρους που άνοιξαν το σκορ στο 20′ έπειτα από λάθος της άμυνας και συρτό σουτ του Κακλαμάνου εντός περιοχής που πέρασε τη μπάλα από το μάτι της βελόνας και κατέληξε στη γωνία. Στη συνέχεια ο Νιζάμης έχασε μοναδικό τετ α τετ στο 29′ ενώ στο 34′ ο Κακαράντζας σταμάτησε το σουτ του Κακλαμάνου. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν και στο 47′ ισοφάρισαν με πλασέ του Μπίνα έπειτα από ωραία κάθετη πάσα του Ταχιράι. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν αλλά το σουτ του Κακλαμάνου σταμάτησε στη συμβολή των δοκών στο 51′ και στο 66′ ήρθαν τα πάνω κάτω. Ο Βελλής πήρε τις κόντρες, σέντραρε από τα δεξιά και ο Εγγονίδης με κεφαλιά έκρινε την αναμέτρηση που ανέβασε έβδομους τους κυανόλευκους (στο παιχνίδι σήμερα) με 35 βαθμούς ενώ οι Περιστεριώτες παρέμειναν στους 44 πόντους.

Διαιτητές: Φωτόπουλος, Λεοντακιανάκος, Τσαλίκης.

Θύελλα (Τάσος Τασιόπουλος): Κακαράντζας, Μανωλάς (35′ Ταχιράι), Πάλιας, Παπαδόπουλος, Αντωνόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Εγγονίδης (84′ Τσαγκόγιωργας), Χαζίσας, Ζαμπαράς (67′ Μπαρδαβίλλιας), Μπίνας, Βελλής.

Αγ.Ιερόθεος (Ισίδωρος Σταυριανός): Τσουκαλάς, Μίχος (79′ Κόρδας), Κολλιάκος (79′ Κωνσταντακόπουλος), Βατίστας, Μπιρμπίλι, Λουκάκης (61′ Κρεμμύδας), Μπερτσιάς, Γεωργίου, Νιζάμης, Κακλαμάνος, Πανούσης.

thiella ag.dimitriou ag.ierotheos2

thiella ag dimitriou ag ierotheos4

thiella ag dimitriou ag ierotheos5

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply