Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θωμάς Ντουλές, ο παίκτης των ανόδων!

Published

on

Τέλη άνοιξης του 2013 ο Θωμάς Ντουλές πανηγύριζε την πρώτη άνοδο της καριέρας του φορώντας την φανέλα του Ηφαίστου Περιστερίου. Ένα χρόνο αργότερα κέρδιζε την δεύτερη άνοδο με τον Κολωνό, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία. Ίδιο σκηνικό και τον φετινό Μάιο, όπου ο 29χρονος αμυντικός κατακτά το πρωτάθλημα και την άνοδο για τρίτη φορά στην σειρά αγωνιζόμενος στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Μιλάμε για ένα μοναδικό επίτευγμα ενός ποδοσφαιριστή που θα συνεχίσει να δίνει βοήθειες στο σύνολο το οποίο θα χτίσει ο Χρήστος Κιούρκος για την Α’ κατηγορία της Αθήνας.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον έμπειρο στόπερ και του απέσπασε ορισμένες δηλώσεις για την φετινή χρονιά αλλά και για τις επιτυχίες των προηγούμενων χρόνων. Αναλυτικά η μίνι συνέντευξη:

-Θωμά είχατε μια συναρπαστική σεζόν στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου. Θέλουμε να μας πεις τα συναισθήματα σου και λίγα λόγια για αυτή την πορεία. 

Πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή χρονιά. Είμαι χαρούμενος που πήραμε το πρωτάθλημα και φυσικά την άνοδο. Όταν ήρθα το καλοκαίρι στην ομάδα και μίλησα με τους ανθρώπους του Θριάμβου Χαϊδαρίου και τον προπονητή κ. Κιούρκο, κατάλαβα αμέσως ότι μιλάω με σωστούς ανθρώπους σχετικά με τη δουλειά που θα γίνει! Η προετοιμασία και τα φιλικά πήγαν πολύ καλά και με σωστή δουλειά. Όμως, η αρχή μας στο πρωτάθλημα δεν πήγε όπως ακριβώς θέλαμε, γιατί στα 10 παιχνίδια που είχαμε παίξει κάναμε 5 άσχημους αγώνες, από τα 8 σύνολο θεωρώ κακά ματς που κάναμε όλη την χρόνια. Από την 11η αγωνιστική και μετά όμως η επιμονή και η συγκέντρωση που δείξαμε σε κάθε ματς μας έδωσε την πρώτη θέση και το πρωτάθλημα 3 αγώνες πριν το τέλος. Το χαρήκαμε πολύ! Επίσης είχαμε πολύ καλά στατιστικά γιατί δεχτήκαμε 12 γκολ σε 30 παιχνίδια ενώ σκοράραμε 61 τέρματα. 

-Πάρα πολύ ωραία! Έχεις πετύχει τρεις ανόδους στην σειρά. Ποια άνοδο χάρηκες περισσότερο ή είναι πιο σημαντική για εσένα;

Από την κάθε ομάδα χάρηκα και κέρδισα πολλά. Δύσκολο να ξεχωρίσω κάποια περισσότερο! Χάρηκα πολύ όμως που γνώρισα πολύ καλούς ανθρώπους κάτω από αυτές της ωραίες συνθήκες και πετύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει εξαρχής. 

Την φετινή περίοδο ο ομογενής οπισθοφύλακας πέτυχε ένα γκολ ενώ έσπασε τα κοντέρ αφού αγωνίστηκε 27 παιχνίδια και έγραψε 2.224 λεπτά συμμετοχής.