Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θύελλα Αγίου Δημητρίου – Διάνα Ηλιούπολης 2-5

Published

on

Μια καταιγιστική Διάνα Ηλιούπολης στο δεύτερο μέρος και έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Κετσετζόγλου που σημείωσε χατ τρικ επικράτησε με 5-2 της Θύελλα Αγίου Δημητρίου, που και το πάλεψε όσο μπορούσε και προηγήθηκε στο σκορ με κεφαλιά του Τσιρκινίδη στο 26’.

 

Στο β’ μέρος η Διάνα πραγματικά μπήκε «σεληνιασμένη»  είχε δοκάρι στο 53’ από γυριστό σουτ του Φάρου και ένα λεπτό αργότερα ο δαιμόνιος Κετσετζόγλου με κεφαλιά ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1-1 δίνοντας το σύνθημα για μια μεγάλη νίκη που ήρθε στη συνέχεια.

Δεν πέρασαν τρία λεπτά και ο «Κέτσε» κτύπησε ξανά  όταν βρήκε δίχτυα μετ από ενέργεια του Καζάκου (1-2). Στο 64’ πέτυχε το τρίτο του τέρμα όταν συνεργάστηκε άψογα με τον Καλλέργη και σκόραρε για το (1-3).

Η Θύελλα που σε γενικές γραμμές πάλεψε το ματς μείωσε με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Μινάι σε 2-3 και προς το παρόν φάνηκε να μπορεί να πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι , αλλά ο Καλλέργης είχε διαφορετική άποψη και με δυο προσωπικά του τέρματα στο στο 78’ αλλά και στο 89’ όπου πέρασε δυο αντιπάλους και πλάσαρε υποδειγματικά διαμόρφωσε το τελικό 2-5.

 

Διαιτητής ήταν ο Δημητρακόπουλος με βοηθούς τους Μπάγια και Νταρακλίτση.

 

Θύελλα Αγίου Δημητρίου (Ανδρέας Ματζούνης): Ζαγαρέλος, Μινάι, Νταλάκας, Παπανδρέου ,Μπαρδώσας, Τζελέφας(63’ Λαναράς), Τσιρκινίδης, Νούλας(53’Τζελέφας), Τρυφωνίδης(58’Ελευθεριάδης), Παπανικολάου,    Κουκοβίνης.

 

Διάνα Ηλιούπολης (Γιώργος Τσαμόπουλος): Κόρρας, Δάρρας(46’ Αναστασίου), Παντικάκος(46’Μπαλαφούτης), Μπακογιάννης, Νίκολι, Καλουδιώτης, Καλλέργης, Μπαρδάκης, Κετσετζόγλου(85’Γιαννακοπουλος), Φάρος, Καζάκος(88’ Πανίδης).