Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θύελλα Αγίου Δημητρίου-Δόξα Βύρωνος 1-1

Published

on

Παρότι η Θύελλα Αγίου Δημητρίου ήθελε το ματς για να ξεφύγει από τις τελευταιες θέσεις της κατάταξης και να ανασάνει βαθμολογικά δεν κατάφερε να την κατακτήσει αφού έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την αξιόμαχη και άκρως νεανική Δόξα Βύρωνος. Πάντως, αμφότερες οι ομάδες έχουν πολλά παράπονα από την τραγική διαιτησία του Νταούλα ο οποίος έκλεισε τα… μάτια του στο 75′ όταν δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Θύελλας σε μαρκάρισμα του Γ. Ελευθεριάδη από τον Βακερλή Π.. Συν τοις άλλοις αρκετές φορές εκνεύρισε και τους ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων με τις αποφάσεις του. Με το βαθμό αυτό η Θύελλα παρέμεινε στην 13η θέση με 20 βαθμούς σε 21 παιχνίδια ενώ η ‘κυανή θεά’ έφτασε τους 35 βαθμούς και την 4η θέση έχοντας ένα ματς περισσότερο από τα Σούρμενα.

IMG_1125

ΦΩΤΟ: Η ενδεκάδα της Θύελλας 

IMG_1123

ΦΩΤΟ: Η ενδεκάδα της Δόξας Βύρωνος

Στο αγωνιστικό κομμάτι το α’ ημίχρονο περισσότερο… κοίμησε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο αφού δεν σημειωθηκε κάποια αξιόλογη φάση.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι τα είχε όλα με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 55′ με σουτ του Γιαννόπουλου. Το τέρμα αυτό ανάγκασε την Δόξα να πιέσει και λίγα λεπτά αργότερα ο Γεωργούδακης δεν κατάφερε με σουτ να νικήσει τον Καταχανάκη. Στο 69 μετά από τρομερή ατομική ενέργεια του Αντώνη Κατσούδα ο Γκούγκας έπιασε την κεφαλιά με τον Καταχανάκη να αποκρούει πάνω στη γραμμή όμως στη συνέχεια ο Γκούγκας με σουτ δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-1. Στο 77′ έπιασε την κεφαλιά με τον Βακερλή να διώχνει, με τον Γεωργόπουλος να αποβάλλεται στο 80′ με τον Νταούλα να εξαντλείει την αυστηρότητα του και να καταλογίζει φάουλ και δεύτερη κιτρινη στον άσο της Θύελλας. Στο 81′ μετά τη σέντρα του Γιαννόπουλου και την κεφαλιά του Γ. Ελευθεριάδης, ο Βακερλής μπλόκαρε. Πέντε λεπτά αργότερα η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε όταν ο διαιτητής Νταούλας απέβαλλε τον Ντεμάι. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Παρασκευόπουλος έκανε τη λόμπα στο 87′ όμως η μπάλα έφυγε μολις άουτ

ΘΥΕΛΛΑ (Δημήτρης Μαντούκας) Καταχανάκης, Ελευθεριάδης Κ., Ζαχαρίου, Ρέτσος, Γεωργόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Φιαμέγκος, Ταχιράι, Ελευθεριάδης Γ. (88′ Ζαμπαράς), Μπίνας (76′ Ντάσης), Γιαννόπουλος (92′ Κοντός)

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Λουκάς Ρόππας-Δημήτρης Ζυγούρης) Βακερλής Ε., Χαλβναντζής, Κατσούδας, Βακερλής Π., Γκουντελίτσας, Κούντου, Κασσιανός (65′ Εζέ), Ρόπας (79′ Ντεμάι), Γκούγκας, Παρασκευόπουλος, Πλουμής (46′ Γεωργουδάκης)