Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Θύελλα Αγίου Δημητρίου-Πανερυθραϊκός 1-2

Published

on

Στην 3η θέση του 1ου ομίλου έχοντας ένα ματς περισσότερο από τις υπόλοιπες ομάδες που παιζουν αύριο σκαρφάλωσε ο Πανερυθραϊκός αφού επικράτησε με 2-1 στο Μπραχάμι της Θύελλας Αγίου Δημητρίου παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Οι κοκκινοι που έφτασαν τους 40 βαθμούς έβαλαν στους νερατζούρι δύσκολα αφού τους άφησαν έξι βαθμούς μακριά από την 12η θέση που βρίσκεται το Ρουφ έχοντας κιόλας ένα ματς λιγότερο. Συγκεκριμένα, η Θύελλα παράμεινε στους 20 βαθμούς και στην 13η θέση.

Στο α’ μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο σε γενικές γραμμές, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 52′ χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κωνσταντόπουλου στο 52′. Το τέρμα αυτό αφύπνισε τους φιλοξενούμενους οι οποίοι στο 66′ απάντησαν όταν με κεφαλιά ο Αντωνιάδης έκανε το 1-1. Στο 76′ ο Παπάζογλου με σουτ έκανε το 2-1, κι ενώ οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 74′ λόγω αποβολής του Κωνσταντόπουλου με απευθείας κόκκινη.

ΘΥΕΛΛΑ (Δημήτρης Μαντούκας) Καταχανάκης, Μαραγκουδάκης, Ζαχαρίου, Ρέτσος (68′ Φιαμέγκος), Γεωργόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ελευθεριάδης Κ. (60′ Κιουρανάκης), Ταχαράι, Ζαμπαράς, Ελευθεριάδης Γ. ,Γιαννόπουλος (81′ Ντελέφας).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης) Μολφέσης, Σουμελίδης Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Γκόλιας, Μπαμπαλούκας (63′ Τσεβάς), Κοπάνι, Αναγνώστης (57′ Αδραχτάς), Μπρίλης (46′ Αντωνιάδης), Μπενετάτος, Παπάζογλου.