Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Όρθιο το Γαλάτσι στη Θύελλα Αγίου Δημητρίου

1-1 το ματς

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας ανάμεσα στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου και τον ΠΑΣ Γαλάτσι, καθώς οι δυο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Στο α’ μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 30’, όμως ο Κοκότης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Βιντζηλαίου. Στην επανάληψη, ο σύλλογος των νοτίων προαστίων πίεσε ακόμη περισσότερο, ωστόσο οι προσπάθειες του Γεωργίου (60’,75’) σταμάτησαν στο δοκάρι. Σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και το τέρμα του Μαρσέλου στο 87’ για να κάνει ακόμη δυσκολότερο το έργο των «νερατζούρι». Ωστόσο, το συγκρότημα του Θοδωρή Κουτσουδάκη βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αποσπάσει την ισοπαλία, χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Κωνσταντίνου στο 89’.

Διαιτητής ήταν ο Γρίμμας με βοηθούς τους Γεωργακόπουλο και Χαλιάσο.

ΘΥΕΛΛΑ (Θοδωρής Κουτσουδάκης): Βένιος, Μουχαμέτι, Θεοδώρου (66’ Ραζακιάς), Ρέτσος, Κοκότης, Ταχιράς (59’ λ.τρ. Τσακόγιωργας), Γεωργίου, Λίποβ (46’ Κελεκίδης), Παναγιωτάκης, Καραγιάννης, Κωνσταντίνου.

ΓΑΛΑΤΣΙ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Βιντζηλαίος, Χατζηανδρέου, Φετάνης, Ρικούνοβ, Σπανός, Μποτινάκης, Βασιλάκης (46’ Επταήμερος), Νιάρος, Μπαλαρής (89’ Γκολόσι), Φίλλιπας (55’ Μαρσέλος), Θεοδωρακάτος.

 Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply