Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού | Αποχώρηση του προπονητή Σταμάτη Αναστασιάδη

Published

on

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η Θύελλα Αχιλλέα Κορυδαλλού

Ανακοινώνουμε επίσημα την αποχώρηση του προπονητή της ομάδας μας κ. Σταμάτη Αναστασιάδη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο προς το πρόσωπο του κ. Σταμάτη Αναστασιάδη για όλα όσα προσέφερε στην ομαδα μας όλα αυτά τα χρόνια. Πολύ σκληρή και ποιοτική δουλειά, αφοσίωση και φυσικά έδωσε την αγωνιστική του ταυτότητα στην ομαδα μας. Πάντα στην ομαδα και στα εύκολα αλλά πάνω από όλα στα δύσκολα ηταν εδώ ώστε να βοηθήσει την ομάδα εκεί που η μπάλα έκαιγε. Δεν θα πούμε πολλά γιατί τα έργα μιλάνε μόνα τους. Σταματη είσαι ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας της ομάδας και ένας άνθρωπος που με τις γνώσεις του, το ήθος του και τον σεβασμό του προς όλους προσέφερε πάρα πολλα στην ομαδα μας και το ποδόσφαιρο. Μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς!

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ : Δυστυχώς μετά από δημιουργικά χρόνια σκληρής δουλειάς σε αυτή την ομάδα ανακοινώνω την αποχώρηση μου. Έδωσα ότι καλύτερο μπορούσα στην ομαδα σε κάθε συνθήκη που υπήρχε και προσπάθησα και εγώ από πλευράς μου να δώσω το παραπάνω και μια ποδοσφαιρική ταυτότητα στην ομαδα γιατί πραγματικά αυτή η ομάδα το άξιζε και αξίζει τα καλύτερα γιατί πάνω από όλα είναι μια ομάδα νοικοκυρεμενη και με βασικές αρχές.

Δυστυχως οι καταστάσεις δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω αυτό το έργο που ξεκινήσαμε με όλους τους ποδοσφαιριστές και συνεργάτες μου αυτά τα χρόνια και πήρα την απόφαση να αποχωρήσω. Μια δύσκολη απόφαση αλλά θεωρώ πως ήταν μονόδρομος .

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την διοίκηση της ομάδας και όλους τους ανθρώπους της αυτά τα χρόνια για την άρτια συνεργασία μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους σπουδαίους συνεργάτες μου αυτά τα χρόνια που μαζί ώρες πολλές δουλεύαμε πολυ σκληρά ώστε να παρουσιάζουμε ένα όμορφο αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο. Πάνω από όλα όμως θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου που συνεργαστηκαμε όλα αυτά τα χρόνια και μαζί περάσαμε τόσα πολλά, έντονες στιγμές χαράς και λύπης με κρύα, με βροχές, με ζέστες, γιορτές, αργίες κάθε μέρα εκεί και προσπαθούσαμε για έναν κοινό σκοπό, γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που έδειχναν στο πρόσωπο μου και την άρτια συνεργασία. Πιστεύω να τους βοήθησα και εγώ λίγο με τις γνώσεις μου να γίνουν καλύτεροι ποδοσφαιριστές και άνθρωποι και να τους έδωσα μια σωστή κατεύθυνση όσο μπορούσα.

Είχαμε δυσκολίες κάποιο καιρό αλλά δεν το βάλαμε κάτω ποτέ γιατί στο ποδόσφαιρο πρέπει πάντα να είσαι με το κεφάλι ψηλά για την προσπάθεια σου γιατι πάντα μπορείς να τα καταφέρεις.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που όλο αυτό το διάστημα επικοινωνούν μαζί μου για συνεργασία και δείχνουν την εκτίμηση τους στο πρόσωπο μου και την δουλειά μου. Σιγουρα από εδώ και πέρα θα έχουμε κάποιες συνομιλίες με ανθρώπους για τον επόμενο ποδοσφαρικο σταθμό. Για το τέλος θέλω να πω ότι πρέπει να αγαπήσουμε όλοι το ποδόσφαιρο αληθινά , αυτό που έχουμε επιλέξει να κάνουμε με αγάπη, με γνώση, με σεβασμό.

Όλοι να δημιουργούμε στις ομάδες κάτι υγιές, κάτι διαφορετικό, κάτι ξεχωριστό ποδοσφαιρικα ώστε να το χαιρόμαστε και εμείς και οι φίλαθλοι των ομάδων. Να φέρουμε τα νέα παιδιά ξανά κοντά στο ποδόσφαιρο, να φέρουμε τον κόσμο ξανά στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο αξίζει . Με σεβασμό προς όλους Σταμάτης Αναστασιάδης.